Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet evet süperrr, eski günlerdeki gibi
eksikleri de bekliyoruzz; İzgil,Ayşegülüm,Yazgülüm,twetty ...
ya sahi chatlak napıyor acaba??

ah canıım ,kaçırdım demek d. gününü , ama yinede yeni yaşın kutlu olsun tatlım inşaallah bu yaşın sana bebişini getirir....

evet canım 4 bitmiş işte 5 e girmişsin ,maşaallah

Sorun değil canım, ben alışkınım çünkü temmuz olunca herkes tatilde oluyor, küçüklükten beri d.günü kutlayamamışımdır hiç...
39 bana uğurlu gelirmi bilmiyorum, ama inşallah bebeğimi getirir başkada birşey istemiyorum şimdilik...

Tatilin güzel geçmiş okudum, sevindim senin adına canım..
Benimki kötüydü bu sefer hiç dinlenemedim, bide gelir gelmez bi arkadaş izne ayrılmış onun yerine 2 haftalığına görevlendirme yapmışlar, bi kötü süpriz de öyle geldi, neyse bu hafta son artık, p.tesi kendi yerimdeyim inşallah...
Offf karnım acayip ağrıyor yaaaa, gaz gibi şişkinlik oldu, bütün karın kasık hepsi ağrıyo aaaa...oturamıyorum rahat valla, şimdi kimse yok pantalonun fermuarlarını falan açtım öyle oturuyorum...

evet canım allaha şükür iyiydi... sıcaktan biraz ayaklarım şişmişti ama geçti.
canım senin sıkıntılar üst üste gelmiş, canının sıkkın olması çok normal yani... iyi bari p.tesiye az kalmış.
bir doktora mı görünsen ki? geçmiş olsun canım

evet canım allaha şükür iyiydi... sıcaktan biraz ayaklarım şişmişti ama geçti.
canım senin sıkıntılar üst üste gelmiş, canının sıkkın olması çok normal yani... iyi bari p.tesiye az kalmış.
bir doktora mı görünsen ki? geçmiş olsun canım

Evet yaaa hemde ne üst üste gelmek, birde bu arada yine hemoroidim azdı, bide onun için ilaç, fitil falan alıyorum...
Sağol canım benim geçer yaaaa, bir iki güne düzelirim sanırım..

Sorun değil canım, ben alışkınım çünkü temmuz olunca herkes tatilde oluyor, küçüklükten beri d.günü kutlayamamışımdır hiç...
39 bana uğurlu gelirmi bilmiyorum, ama inşallah bebeğimi getirir başkada birşey istemiyorum şimdilik...

Canımmmm mutlu yıllarrrrrr geç de olsa 🙂 :parti:

inşallah yeni yaşın sana yeni güzel sürprizler sunar ve inşallah sana meleğini verir.

hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın?
ne oldu tüp bebek işiniz, ben epeydir yoktum da haberim yok yani.
bir de ev taşıyacaktınız yeni evine yerleştin mi bakalım
canım,tüp bebeği erteledik.evi taşıdıktan sonra yaptıracağız inşallah.ne olur ne olmaz diye düşündük.evide daha taşıyamadık.diğer ev daha yapılıyor.evi topladım diğer evin teslim edlimesini bekliyorum.hayırlsı olsun.
merhabalarr,hoşgeldiiin.
hoşbulduk canım.
Slm h. geldin canım, iyidir sen nasılsın..
hoşbulduk canım.bugün bütün hamileler burda.darısı bize olsun.Allah onlarada bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin,kolay doğumlar nasip etsin.

Geri