burdayım yaaa bende çok özledim valla birazcık tatil yaptım işlerim hamileyim diye galiba çok yoğundu o yüzden giremedim bide hep yattım kanım çok düşmüş hastanelerde takviye alıyordum..öyle yani sen napıyosun oğluşun sevindimi kardeşi olcağına
adıyla yaşasınlar inşallahhh. Evet biraz erken, allah esirgesin ama beklemekte fayda var. Kız alsana kıyafet, ilk hamileliğin... Bunun tadı ikincide olmaz. Ben tayt-tunik giyiyorum daha çok. En rahatı tayt çünkü bacaklar az da olsa sürtme yapıyor.
ay ben bile aldım hamiş kıyafeti 🙂
tek bir tane t shirt aldım ,marka yazılmıyor galiba ama hani l.w varya 🙂 ordan çook şeker ,oğlumla beğendik aldık , gerçi daha içi boş ama dolacak inşaallah ...
Aslıgökçe, benim en yakın ark. Birinin kızıda ayşe alya , anlamıda çok güzel bildiğim kadarıyla,ismi ile yaşasın inşaallah
adıyla yaşasınlar inşallahhh. evet biraz erken, allah esirgesin ama beklemekte fayda var. kız alsana kıyafet, ilk hamileliğin... bunun tadı ikincide olmaz. ben tayt-tunik giyiyorum daha çok. en rahatı tayt çünkü bacaklar az da olsa sürtme yapıyor.
H.buldum tatlım, valla deminde dedim biraz keyifsizim, bu günlerde bi alınganlık var sorma gitsin, karnım ağrıyo bide bugün sanırım üşüttüm biraz, sıcak diye hep klima, vantilatör üşüttüm mü ne..
ay ben bile aldım hamiş kıyafeti 🙂
tek bir tane t shirt aldım ,marka yazılmıyor galiba ama hani l.w varya 🙂 ordan çook şeker ,oğlumla beğendik aldık , gerçi daha içi boş ama dolacak inşaallah ...
Aslıgökçe, benim en yakın ark. Birinin kızıda ayşe alya , anlamıda çok güzel bildiğim kadarıyla,ismi ile yaşasın inşaallah
slm canım, valla keyifsizim bir iki gündür neyim var bilmiyorum, çok alınganlık yapıyorum ve durduk yerde kendi kendimi üzüyorum, burcumun özellikleri debreşti sanırım..
[ı] burdayım yaaa bende çok özledim valla birazcık tatil yaptım işlerim hamileyim diye galiba çok yoğundu o yüzden giremedim bide hep yattım kanım çok düşmüş hastanelerde takviye alıyordum..öyle yani sen napıyosun oğluşun sevindimi kardeşi olcağına[/ı]
ay sormayın oğlum bir alem ilk duyduğunda çook sevindi sonra başka şeyleri bahane edip bize her fırsatta kızdı ve valizini alıp sokakta yaşamaya karar verdi, ama tatilde iyice alıştırdım onu kardeş fkrine şimdi ara sıra bize kızarsa hiç sevinmedim kardeşim olacağına diyor, ama normal zamanlarda iyi şeyler söylüyor
ayy inşaallah çok istiyorum ben kızz, dr.um bile inşaallah kız olur diyor,her duyan öle diyor, rabbimin bileceği iş, ne çıkarsa bahtımıza başımın üstünde yeri var 🙂