Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

eveeet biz geldikkk 🙂
canımsın sağol bitanem , ama sen nerelerdesin hele bi hesap ver bakalım ,çok özledik valla...
burdayım yaaa bende çok özledim valla birazcık tatil yaptım işlerim hamileyim diye galiba çok yoğundu o yüzden giremedim bide hep yattım kanım çok düşmüş hastanelerde takviye alıyordum..öyle yani sen napıyosun oğluşun sevindimi kardeşi olcağına

ay ben bile aldım hamiş kıyafeti 🙂
tek bir tane t shirt aldım ,marka yazılmıyor galiba ama hani l.w varya 🙂 ordan çook şeker ,oğlumla beğendik aldık , gerçi daha içi boş ama dolacak inşaallah ...

Aslıgökçe, benim en yakın ark. Birinin kızıda ayşe alya , anlamıda çok güzel bildiğim kadarıyla,ismi ile yaşasın inşaallah

kızlar ben deli gibi ekşi yiyorummm, aklıma ekşi gelince bööle ağzımın suları akıyorrrrrr
anaaam bende çok ekşi yedim hele erik...benim kızım olcak inşallah seninde hayırlı sağlıklı bi kızın olur canım

dimi ya gidiyim aliim ama daha karnım bile çok çıkmadıki bu akşam kocişimi alıyim doğruuu kıyafet almaya🙂

evet anlamı güzel kulağada çok hoş geliyo söylenmesi...

slm canım, valla keyifsizim bir iki gündür neyim var bilmiyorum, çok alınganlık yapıyorum ve durduk yerde kendi kendimi üzüyorum, burcumun özellikleri debreşti sanırım..

hayırdır inşaallah canım, neydi ki senşn burcun?

hoşgeldin canımmmm nasılsın?

Hımmm tamam canım

bilgemelek hoşgeldin tatlım

hoşbulduuuummm

ay sormayın oğlum bir alem ilk duyduğunda çook sevindi sonra başka şeyleri bahane edip bize her fırsatta kızdı ve valizini alıp sokakta yaşamaya karar verdi, ama tatilde iyice alıştırdım onu kardeş fkrine şimdi ara sıra bize kızarsa hiç sevinmedim kardeşim olacağına diyor, ama normal zamanlarda iyi şeyler söylüyor

ekşi isteyince kız diyorlarmış galiba, hadi hayırlısı, bir oğluşun var bu da kız ne güzel olur..

aminnnn gülüm inşaallah , inşaallah senin meleğinde gelir en kısa zamanda

ayy inşaallah çok istiyorum ben kızz, dr.um bile inşaallah kız olur diyor,her duyan öle diyor, rabbimin bileceği iş, ne çıkarsa bahtımıza başımın üstünde yeri var 🙂