Elisev...................................23 Temmuz
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
dileğimmm ........................1 Ağustos yıldız_azeri.......................3 Ağustos Sabırsızım.........................5 Ağustos Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Lara....................................19 Ağustos Ranagül.............................21 Ağustos Lovely ................................25 Ağustos
2009 ANNE ADAYLARI<V>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
bende şükür iyim biraz sorunum vardı enfeksiyon kapmışım ama gecti şimdi kacgündür izinliydim evde yatıyordum bugün geldim işe .yaz gelince herkez tatile kacıyor işte ne yapacan
kıyamam canım bnm ağlama lütfen bugece dua edelim inş bol bol inanın her aklıma geldiğimde söylüyorum ben Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin bizede sağlıkla büyüdüklerini görmeyi inş sabır canım bnm en önemli şey sabır inş olucakk yeterki sabırla bekleyelim
okadar iyi anliyorum ki seni, ben tam 2,5 yil bekledim umudumu kestim ii olmazsa olmaz dedim esimin rahat olmasi bile sinirimi bozuyodu, snra ya kizim nereye gidiyosun dua et rabbim yaninda senin dedim sana yemin edebilirim böyle düsünmeye basladigimdan 2 ay sonra hamile kaldim tesadüftür degildir bilmiyorum ama dua cok iyi geliyo bunu unutma ve umudunu kesme sakin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah... 🙂
bende cok gerginim tedavi oluyordum onu bile bıraktım artık allah verirse verir olmayacaksa bundada hayır vardır diyorum cok yoruldum cok şimdi rahim filmi istedi dr cektiren arkadaşlar hep acık yok sorun denildi diyorlar acıksa boşuna cektirirsin bekle bıraz dediler kafam karıştı iyice offff ya ne yapsam burda cok sevdiğim arkadaşım cektir dedi azcık ara verdim herşeye ne yapsam ki cektirip hamile kalan varmı?
hııııı benim pc de bişey olmuş yaaa yazmışsınız demekki kişiden kişiye değişiyor bu durum kimi arkadaş hamiş kalmış kimisi sorun olmamasına rağmen kalmamış hamiş ben şimdi 16 gündeyim bu ay tatildeydim yumurtlama dönemi orda gecti nerdeyse inşallah kafam rahattı bu ay hamiş olurumda filme gerek kalmaz
ağlama canım arkadaşım sabır gerekiyor bende cok geriliyorum ama sonra yine allah herşeyin en hayırlısını bilir diye kendimi teselli edip allaha sıgınıyorum sabırlı ol allah yardım edicek her konuda