Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ooooooooooo tüm kızlar burda maşallah
tatlıcadım sende demi kabzlık sorunu var ben bugün doktora gidip sölicem cnm yaa çünkü bnmki epey rahatsız ediyo beni geçen gece sabaha kadar uyumadım gaz problemi yapıyo sürekli gaz sancım oluyo geceleri doktora hepsini sölicem bide ben sabahları bişi yiyemiyorum doğru düzgün yediğim çıkıyo bunları sölemem gerek heralde bulantı hapı veriri hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda gerisi düzelir Rabbimin izniylee

berat gecemiz mübarek olsun arkadaşlar
Rabbim hamile arkadaşlarımıza hayırlı gebelikler bebişlerimize sağlık
bebek bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar ve doğum yapıcak arkadaşlarımada hayırlı rahat doğumlar nasip eylesin kalplarimizden geçirdiklerimizi hayırlısıyla nasip eylesin Mevlam

çok duygulandırdın beni canım, sağol duaların için...
ota b.ka ağlıycak durumdayız zaten. cuma akşamından beri yeniden başladım ağlamalarıma. uzun bir süre içime atmamın patlaması galiba🙁

çok açık, net ve özet olmuş🙂
beğendim 🙂))

senin de kandilin mübarek olsun canım.
ben iyiyim ama işler çok yoğun. haftaya yine 1 hafta izindeyim ve yardım edecek kimse yok. herkes tatilde🙁
sen nasılsın görüşmeyeli?
bende şükür iyim biraz sorunum vardı enfeksiyon kapmışım ama gecti şimdi kacgündür izinliydim evde yatıyordum bugün geldim işe .yaz gelince herkez tatile kacıyor işte ne yapacan

ota b.ka ağlıycak durumdayız zaten. cuma akşamından beri yeniden başladım ağlamalarıma. uzun bir süre içime atmamın patlaması galiba🙁
kıyamam canım bnm ağlama lütfen bugece dua edelim inş bol bol inanın her aklıma geldiğimde söylüyorum ben Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin bizede sağlıkla büyüdüklerini görmeyi inş sabır canım bnm en önemli şey sabır inş olucakk yeterki sabırla bekleyelim

ooooooooooo tüm kızlar burda maşallah
tatlıcadım sende demi kabzlık sorunu var ben bugün doktora gidip sölicem cnm yaa çünkü bnmki epey rahatsız ediyo beni geçen gece sabaha kadar uyumadım gaz problemi yapıyo sürekli gaz sancım oluyo geceleri doktora hepsini sölicem bide ben sabahları bişi yiyemiyorum doğru düzgün yediğim çıkıyo bunları sölemem gerek heralde bulantı hapı veriri hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda gerisi düzelir Rabbimin izniylee
ayy cnm gecmiş olsun aynı kabızlık sorunuda bende de vardı cok kötü oluyor isnan yaa bugün doktora gidecektim bunun için ama 2 gündür şükür iyim inş sende düzelirsin

bende şükür iyim biraz sorunum vardı enfeksiyon kapmışım ama gecti şimdi kacgündür izinliydim evde yatıyordum bugün geldim işe .yaz gelince herkez tatile kacıyor işte ne yapacan
mimoza çiçeği geçmiş olsun cnm yaa dinlenmişsin ii olmuş izin senin için.canım bebişinde maşallah kocaman olmuş yaa cinsiyeti belli mi yoksa söyledinde ben kaçırdım mı dua ile cnm

okadar iyi anliyorum ki seni, ben tam 2,5 yil bekledim umudumu kestim ii olmazsa olmaz dedim esimin rahat olmasi bile sinirimi bozuyodu, snra ya kizim nereye gidiyosun dua et rabbim yaninda senin dedim sana yemin edebilirim böyle düsünmeye basladigimdan 2 ay sonra hamile kaldim tesadüftür degildir bilmiyorum ama dua cok iyi geliyo bunu unutma ve umudunu kesme sakin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah...
selamkızlar nasılsınız cok güzel herkez burda kandiliniz mübarek olsun allah yar ve yardımcı olsun herkeze bu mübarek gecenin günün hürmetine

seninde kandilin mübarek olsun cnm 🙂

Geri