ayy cnm gecmiş olsun aynı kabızlık sorunuda bende de vardı cok kötü oluyor isnan yaa bugün doktora gidecektim bunun için ama 2 gündür şükür iyim inş sende düzelirsin
saol tatlım yaa Allahım kimseye yaşatmasın çok zor bi durum.bide çok zorladım wc de korktumda bi yandan bebişe bişi olur die ıknmak ii değil çünkü ama napiim gaz sancısı perişandı çok şükür sonra kayısı falan ii geldi ama tekrar etmesinden çok korkuyorum o yüzden gidip sorcam belki bi şurup falan veriri bide zorladım die bebişimi bi görmek istiyorum inş herşey oylundadır cnm birbirimize bol dua edelim
mimoza çiçeği geçmiş olsun cnm yaa dinlenmişsin ii olmuş izin senin için.canım bebişinde maşallah kocaman olmuş yaa cinsiyeti belli mi yoksa söyledinde ben kaçırdım mı dua ile cnm
canım arkadaşlarım hamile olanların duası kabul olur derler bebek istiyen arkadaşlara bana dua edin ne olur allah başkasının duasını kabul edermiş sizlerinde allah kalbinize göre versin yar ve yardımcınız olsun bende hepinizin kandilini kutlarım
saol tatlım yaa Allahım kimseye yaşatmasın çok zor bi durum.bide çok zorladım wc de korktumda bi yandan bebişe bişi olur die ıknmak ii değil çünkü ama napiim gaz sancısı perişandı çok şükür sonra kayısı falan ii geldi ama tekrar etmesinden çok korkuyorum o yüzden gidip sorcam belki bi şurup falan veriri bide zorladım die bebişimi bi görmek istiyorum inş herşey oylundadır cnm birbirimize bol dua edelim
bende cok gerginim tedavi oluyordum onu bile bıraktım artık allah verirse verir olmayacaksa bundada hayır vardır diyorum cok yoruldum cok şimdi rahim filmi istedi dr cektiren arkadaşlar hep acık yok sorun denildi diyorlar acıksa boşuna cektirirsin bekle bıraz dediler kafam karıştı iyice offff ya ne yapsam burda cok sevdiğim arkadaşım cektir dedi azcık ara verdim herşeye ne yapsam ki cektirip hamile kalan varmı?