Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım 4. aydan gün alıyorsun sadece... 16. haftada tam 4 aylık oluyorsun. bence bu hesaptan git, çünkü 10.-11. ayda doğum yaparsın 🙂
gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe diye site var oradan hesaplatabilirsin.

tamam canim burdada ikinci dönem diyor 🙂
4. ayin basinda oluyorum 🙂 doktorda demisti zaten randevu verirkene 4.ayin icinde gelirsin diye 🙂

en gec persembe günü belli olur :f040:

ay ben dra gidince 12+3 oluyorum (ultrasonda 3 gün büyük gösterdigini hesaplamiyorum) cinsiyetini göstermez dimi, insallah gösterir ben cok merak ediyorum halalarimda belli olunca hemen haber ver hazirliklara baslayalim diyo, örgü dikis delisi benim halalarimda 😀

canım ben de çok uzun süre süt içemedim. yaklaşık bir aydır içebiliyorum, ama inan hiç de severek içmiyorum. sen de içersin zamanla. çikolata yiyebiliyorum artık ama öyle canım çok çekmiyor. benim canım meyve çekmişti ve allahtan tam zamanıydı ve yiyebildim. canım valla benim bebek ters 🙂 çünkü 2 kavanoz ev yapımı çilek reçeli bitirdim. buna göre ye tatlıyı doğur atlıyı yani erkek olması gerekirdi ama değil 🙂 hiç ekşi yiyemedim hala da yiyemiyorum. yani bende tahminler tutmadı.
bende tatlıda kız eksıde erkek dıye bılırım suan tatlı cok yıyemıyorum ama eksı yıyesım var hep.....dun mesela dondurma ıstedı canım(kızlar canınız cekmesın)nerde eksı cesıt varsa lımon,elma vs.hep ondan ıstedım yedım...eksı elma su arjantın elmaları varya onlardan yıyorum ben.....erkek mı acaba benım yavru🙂hayırlısı bakalım 2 ay sonra gosterırse gorucez allahın ıznıyle....

ay ben dra gidince 12+3 oluyorum (ultrasonda 3 gün büyük gösterdigini hesaplamiyorum) cinsiyetini göstermez dimi, insallah gösterir ben cok merak ediyorum halalarimda belli olunca hemen haber ver hazirliklara baslayalim diyo, örgü dikis delisi benim halalarimda 😀

canım 12. haftada net cinsiyet görülebiliyor ama biz öğrenememiştik çünkü bacakları kapalıydı göstermedi. belki siz öğrenebilirsiniz. hayırlı halalarrrrrr 🙂 ne güzel

eğer gösterirse cinsiyetini de öğrenmiş olursunuz, hadi hayırlısı bakalım

ay insallahh, simdiden bebeyin eline dü$dük, insallah gözterir 🙂

canim, bende cok ögrenmek istedigim icin baya bi arastirdim 🙂
12. haftadan sonra eger bebek uygun posisyondaysa ve doktorun ulrason aleti iyise ögrenilebiliniyormus 🙂
bende o yüzden cok heycanliyim, ama eminim benim sipa annesini meraktan catlatir ve göztermez 🙂

bende tatlıda kız eksıde erkek dıye bılırım suan tatlı cok yıyemıyorum ama eksı yıyesım var hep.....dun mesela dondurma ıstedı canım(kızlar canınız cekmesın)nerde eksı cesıt varsa lımon,elma vs.hep ondan ıstedım yedım...eksı elma su arjantın elmaları varya onlardan yıyorum ben.....erkek mı acaba benım yavru🙂hayırlısı bakalım 2 ay sonra gosterırse gorucez allahın ıznıyle....

Hep derler ya:
" ye ekşiyi doğur ayşeyi. ye tatlıyı doğur atlıyı." diye...

ekşi kızı, tatlı erkeği sembolize edermiş. ama bazen tutmayabilir tabi, bende olduğu gibi.
o 2 ay o kadar çabuk geçerki anlamazsın, heyecanla ben de bekliyorum senin cinsiyeti.

Hep derler ya:
" ye ekşiyi doğur ayşeyi. ye tatlıyı doğur atlıyı." diye...

ekşi kızı, tatlı erkeği sembolize edermiş. ama bazen tutmayabilir tabi, bende olduğu gibi.
o 2 ay o kadar çabuk geçerki anlamazsın, heyecanla ben de bekliyorum senin cinsiyeti.
evet canım dogru o söz ama bızımkılerde dedıgın gıbı ters cıkar.....ısım konusunda yazını okumustum sende benım gıbı kıbar ısımlerı sevıyorsun kelıme sayısı az ve soylemesı rahat ısımlerı ama hoş ısımler bence....ıcıne dogan bır hıs varmı benımkı ıle ılgılı cınsıyetle alakalı yanı....soyle bakayım hemşocum?

Geri