ygmr06 Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #991 dilegimmm' Alıntı: çok yeniymiş, inş.fazla bekmeden gelir bebeğin.... Genişletmek için tıkla ... inşallah sizlerinde hemen olur
dilegimmm' Alıntı: çok yeniymiş, inş.fazla bekmeden gelir bebeğin.... Genişletmek için tıkla ... inşallah sizlerinde hemen olur
Bilgemelek Aktif Üye Üye 6 Mayıs 2010 #992 ygmr06' Alıntı: 27 yaşındayımda bizde bebek çok istiyruz doktora gidip geliyorum eğer regl olursa tekrar gidicem ilaç başlıcak Genişletmek için tıkla ... doktora yumurta takibi için mi gidiyorsun canım? Ilaç dediğin klomen mi başlayacaksın?şimdiye kadar neler yaptı dr. Sana?
ygmr06' Alıntı: 27 yaşındayımda bizde bebek çok istiyruz doktora gidip geliyorum eğer regl olursa tekrar gidicem ilaç başlıcak Genişletmek için tıkla ... doktora yumurta takibi için mi gidiyorsun canım? Ilaç dediğin klomen mi başlayacaksın?şimdiye kadar neler yaptı dr. Sana?
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #993 Bilgemelek' Alıntı: tamam hatırladım canımcım ,kusura bakma , kafa 1500 oldu bende🙂 inşaallah bebişin göbüşündedir tatlım inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallahh. 16 sı regl tarihim bu cumartesi kan testi yaptırsam çıkmaz değilmi varmı yokmu olduğu?
Bilgemelek' Alıntı: tamam hatırladım canımcım ,kusura bakma , kafa 1500 oldu bende🙂 inşaallah bebişin göbüşündedir tatlım inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallahh. 16 sı regl tarihim bu cumartesi kan testi yaptırsam çıkmaz değilmi varmı yokmu olduğu?
ygmr06 Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #995 Bilgemelek' Alıntı: doktora yumurta takibi için mi gidiyorsun canım? Ilaç dediğin klomen mi başlayacaksın?şimdiye kadar neler yaptı dr. Sana? Genişletmek için tıkla ... kanda hormonlara bakıldı geçen hafta ilaçlı hsg çekildi
Bilgemelek' Alıntı: doktora yumurta takibi için mi gidiyorsun canım? Ilaç dediğin klomen mi başlayacaksın?şimdiye kadar neler yaptı dr. Sana? Genişletmek için tıkla ... kanda hormonlara bakıldı geçen hafta ilaçlı hsg çekildi
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #996 ygmr06' Alıntı: inşallah sizlerinde hemen olur Genişletmek için tıkla ... inş. canım, ben geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde bi sorun yok ama bakalım, ben 3 yıllık evliyim ve yaşım 32 🙁....
ygmr06' Alıntı: inşallah sizlerinde hemen olur Genişletmek için tıkla ... inş. canım, ben geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde bi sorun yok ama bakalım, ben 3 yıllık evliyim ve yaşım 32 🙁....
Bilgemelek Aktif Üye Üye 6 Mayıs 2010 #997 dilegimmm' Alıntı: [sıze=3]inşallahh. 16 sı regl tarihim bu cumartesi kan testi yaptırsam çıkmaz değilmi varmı yokmu olduğu?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... erken canım daha çıkmaz bence yaptırma ... ygmr06' Alıntı: kanda hormonlara bakıldı geçen hafta ilaçlı hsg çekildi Genişletmek için tıkla ... dilegimmm' Alıntı: [sıze=3]inş. Canım, ben geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde bi sorun yok ama bakalım, ben 3 yıllık evliyim ve yaşım 32 🙁....[/sıze] Genişletmek için tıkla ... hsg çektiren hamiş oluyorrrr , inşaallah sizlerinde gelmiştir melişlerinizzzzzzz
dilegimmm' Alıntı: [sıze=3]inşallahh. 16 sı regl tarihim bu cumartesi kan testi yaptırsam çıkmaz değilmi varmı yokmu olduğu?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... erken canım daha çıkmaz bence yaptırma ... ygmr06' Alıntı: kanda hormonlara bakıldı geçen hafta ilaçlı hsg çekildi Genişletmek için tıkla ... dilegimmm' Alıntı: [sıze=3]inş. Canım, ben geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde bi sorun yok ama bakalım, ben 3 yıllık evliyim ve yaşım 32 🙁....[/sıze] Genişletmek için tıkla ... hsg çektiren hamiş oluyorrrr , inşaallah sizlerinde gelmiştir melişlerinizzzzzzz
ygmr06 Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #998 dilegimmm' Alıntı: inş. canım, ben geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde bi sorun yok ama bakalım, ben 3 yıllık evliyim ve yaşım 32 🙁.... Genişletmek için tıkla ... bende çektirdim tüplerde bişey yok normal hormonlarda biraz bi yükselme varmış yumurtalık kisti var benim
dilegimmm' Alıntı: inş. canım, ben geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde bi sorun yok ama bakalım, ben 3 yıllık evliyim ve yaşım 32 🙁.... Genişletmek için tıkla ... bende çektirdim tüplerde bişey yok normal hormonlarda biraz bi yükselme varmış yumurtalık kisti var benim
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #999 Bilgemelek' Alıntı: 100. Sayfaaa dalya dedik kızlar hayırlı olsunnn Genişletmek için tıkla ... ay o nedemek 😀 iyi bişey oldu bu 100.sayfa sanırım 😀
Bilgemelek' Alıntı: 100. Sayfaaa dalya dedik kızlar hayırlı olsunnn Genişletmek için tıkla ... ay o nedemek 😀 iyi bişey oldu bu 100.sayfa sanırım 😀
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #1.000 bencede erken... bugün hıdırellez o kadar çok dua ettimki hepimiz için Allah'ım bize bebek ver diye, dilekler kabul olurmuşya bugün 🙂....
bencede erken... bugün hıdırellez o kadar çok dua ettimki hepimiz için Allah'ım bize bebek ver diye, dilekler kabul olurmuşya bugün 🙂....