Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

doğrusu ben de öyle bir istatistik olduğunu bilmiyordum🙂

yaa olacağı varsa herşekilde oluyor. gerisi boş
almayada yaşayan akrabamın bir arkadaşı var. kadının bir yumurtası varmış ve o da yarımmış. doktoru sen doğurursan ben de doğrurum (erkek) demiş🙂
kadın 2-3 ay sonra hamile kalıyor ve adamın kapısına dayanıyor. hadi doğur bakalım diye🙂))
şimdi 2 oğlu varmış galiba...

Rabbim ol deyince oluyor.tedbiri alacaksın tabide en güzeli düzenli ilşki.ilişkiden sonra sperm vücutta 48 saat kalma özelliği var.1'de ben akıntıdan net anlıyorum.ama bizim kocayı bulmak zor.bazen öyle oluyor ki adet oluyorum geliyor 1 sonraki adete kadar yok,aradaki süre kayboluyor.ama herşeyin hayırlısı.Takdir İlahi.

inşallah canım.inanmak kazanmanın yarısı.inançtan asla vazgeçme.1 anda habersizce gelecek.
Senin isin daha zor,Allah yardimcin olsun.Bari esin yaninda oldugu zaman huzurlu olabilsen...

Aslm canim,hosgeldin.Senin günün bizden önceymis,yani sen insallah agustos annelerinin basini cekeceksin.Hatta agustosta öyle bisey olsunki herkes hamile olsun,bekleyenler listesini tamamen iptal edelim insallah.Kimseye kiyamam,kimse kalmasin boynu bükük.

Ramazanın bereketiyle herkes çatır çatır hamile kalsa🙂

ranagül, sabirsizim slm kizlar........

annaaa kizlar bugün benim nisan ve nikah günüm, ikinci senem 🙂 salida dügün günüm. biz ücünü birden sali kutlicaz 🙂

canim bende Kasiklarim agriyordu, doktora muayene olmustum, ozaman banada öyle demistim, her ay degisiyor diye... benimde aklim karisti simdi, int bulamadim yaa... normal zyklusu anlatiyorlar hep.... birazdaha bakim bakalim

bende öyle biliyorum.yanılgıya düşme.
Yani bir ay sag bir ay sol taraftanmi yumurtlandigini biliyorsunuz kizlar?Dönüsümlü olarak?Eger öyleyse icim ferahlar vallahi.Eger dilaranin dedigi dogruysa isim cok zor.

doğrusu ben de öyle bir istatistik olduğunu bilmiyordum🙂

yaa olacağı varsa herşekilde oluyor. gerisi boş
almayada yaşayan akrabamın bir arkadaşı var. kadının bir yumurtası varmış ve o da yarımmış. doktoru sen doğurursan ben de doğrurum (erkek) demiş🙂
kadın 2-3 ay sonra hamile kalıyor ve adamın kapısına dayanıyor. hadi doğur bakalım diye🙂))
şimdi 2 oğlu varmış galiba...
aa,yarim yumurtada mi oluyormus?Ilk defa duyuyorum.Allahin isine bak.Yaratacak oldumu yarim yumurtadan bile yaratiyor...

Yani bir ay sag bir ay sol taraftanmi yumurtlandigini biliyorsunuz kizlar?Dönüsümlü olarak?Eger öyleyse icim ferahlar vallahi.Eger dilaranin dedigi dogruysa isim cok zor.
dilara nerden böyle 1 şeyi öğrenmiş bilemem ama tıbbi olanı 1 ay 1 taraftan diğer ay 1 taraftan.senin 1 tarafın kapalı olduğu için şansın 2 ayda 1 oluyor.kalbine şüphe getirme canım.

Geri