Insallah eminem yaa.Agustos ayindan cok ümitliyim.Insallah acik tüpümden yumurtlarimda önümüzdeki ay tutar artik.Ben bir tüp tikali olunca bir ay birinden bir ay digerinden yumurtladigimi zannediyordum bugün dilara öyle olmadigini 3 kere üstüste bir taraftan sonra bir kez diger taraftan oldugunu yazmis.Bu konu hakkinda bir bilgin varmi?
idare ediyorum çok şükür.bazen bebeğim olsa hiç 1 şeyi belki bu kadar takmam diyorum.onun sevgisi yeter.ama imtihan.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.lütfen çok üzülme vardır 1 durak yeri.benim içimde öyle 1 ümit varki sanki bütün güzel şeyler gelecek ay olacakmış gibi.bunlardan biride bebek.inşallah hep beraber seviniriz.
idare ediyorum çok şükür.bazen bebeğim olsa hiç 1 şeyi belki bu kadar takmam diyorum.onun sevgisi yeter.ama imtihan.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.lütfen çok üzülme vardır 1 durak yeri.benim içimde öyle 1 ümit varki sanki bütün güzel şeyler gelecek ay olacakmış gibi.bunlardan biride bebek.inşallah hep beraber seviniriz.
Önümüzdeki ay seninle adet günlerimiz yakin olacak birbirine.Insallah agustos annesi olarak altalta yazilir isimlerimiz.Sen,ben,izgil altalta ne güzel olur🙂Bu ay ne yapmayi düsünüyorsun sen?Atesini ölcüyormusun mesela yada herhangi bir kür uygulamayi düsünüyormusun?
Pirenses..............................10 Temmuz Lara...................................22 Temmuz Lovely ..............................23 Temmuz Elisev................................23 Temmuz
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
dileğimmm ........................1 Ağustos yıldız_azeri.......................3 Ağustos Sabırsızım.........................5 Ağustos Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Ranagül............................21 Ağustos 2009 ANNE ADAYLARI<V>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz </V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->