KeLeBeK's Daimi Üye Üye 21 Aralık 2010 #53 DeRiN_NiSa' Alıntı: tabiki dondurmaa...ama bende adanalıyım KELEBEK'İM GİBİ 🙂 Genişletmek için tıkla ... adanalım benim:raila::raila: toi avec moi' Alıntı: adana kebabiyla mesur Genişletmek için tıkla ... canım sen bi şehir yazmamışsın haliyle banada söyleyecek cevap kalmamış😀 ığıdır'ın nesi meşhurdur? diyerek devam ediyorum🙂
DeRiN_NiSa' Alıntı: tabiki dondurmaa...ama bende adanalıyım KELEBEK'İM GİBİ 🙂 Genişletmek için tıkla ... adanalım benim:raila::raila: toi avec moi' Alıntı: adana kebabiyla mesur Genişletmek için tıkla ... canım sen bi şehir yazmamışsın haliyle banada söyleyecek cevap kalmamış😀 ığıdır'ın nesi meşhurdur? diyerek devam ediyorum🙂
seyma_rky Yeni Üye Üye 25 Aralık 2010 #55 Peri Bacaları Memlekletim sorulmuş bende Hatayı sorayım o da sorulmuş ama künefeden başka nesi meşhur o kültürel şehrin 😀
Peri Bacaları Memlekletim sorulmuş bende Hatayı sorayım o da sorulmuş ama künefeden başka nesi meşhur o kültürel şehrin 😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 31 Aralık 2010 #56 seyma_rky' Alıntı: Peri Bacaları Memlekletim sorulmuş bende Hatayı sorayım o da sorulmuş ama künefeden başka nesi meşhur o kültürel şehrin 😀 Genişletmek için tıkla ... sen hem sormuşsun hem cevabı vermişsin zaten 😀 künefe diyosan öle olsun canım bende ankaramı sorayım barii?
seyma_rky' Alıntı: Peri Bacaları Memlekletim sorulmuş bende Hatayı sorayım o da sorulmuş ama künefeden başka nesi meşhur o kültürel şehrin 😀 Genişletmek için tıkla ... sen hem sormuşsun hem cevabı vermişsin zaten 😀 künefe diyosan öle olsun canım bende ankaramı sorayım barii?
juju Yeni Üye Üye 31 Aralık 2010 #58 yoğurdu meşhur bide cennet cehenem obrukları var ama gitmedim görmek isterim tekirdagın nesi meşhur
sakaryalı Üye Üye 31 Aralık 2010 #59 köftesi ve rakısı meshur canlar benim memeleketim haydeyin bakalım kastamonu
zuzumm_ Daimi Üye Üye 31 Aralık 2010 #60 Tosya Pirinci Kastamonu Kır Pidesi Cehennem Deresi Kanyonu bide helvası vardı galiba neyse afyon