meleklerim, cok mu saçma düşünüyorum yaa ??!!
ya şimdi bilmem ne dersiniz ama inanın paylaştıgım insanlar bana "kızım anlayış göster" diyorlar sadece.... ama beni gercekten anlıyorlar mı bilmiyorum...Sizlere sormak istiyorumm.....Şimdi benim bi ilişkim var her günümü beraber gecirdigim bi insan...ee haliyle insan alışıyor.. 2 gün görmesem sinirleniyorum.. ikimizde işsizdik..ben dershaneye falan gidiyorum ama büyük ihtimal olmayacak, cunku cok badireler atlattım bu sınavlar konusunda artık bunaldım..iş aramaya basladım...(2 gün iş görüşmem var bana dua edin nolurparasızlık, istedigini alamama bir yere gidememe artık iliskimize zara vermeye basladı derken, sevgilim iş buldu... ama oglen gidip aksam cıkıyor işten...ve izin gunleri de surekli degisiyor...ve bu yuzden pek görusemez olduk...biliyorum bu devirde para ve iş zor bulunuyor hak veriyorum.. ama ben cok mu anlayıssız oluyorum...göremedigim zaman tartisma cıkıyor, huzur vermiyorsun oluyorum... ya bi de kızlar simdi yeni ortamlara girdi, yeni yeni insanlar tanıdı, biraz da korkuyorum...devir cok kötü.. gider baskalarına die endiseleniyorum..sacmalıyor muyum siz soyleyin..yoksa cok mu alışmışım ona 1.5 sene boyunca.??? :küstüm: simdi ben de iş bulcamm.. belki haftada 1 veya 2 kez görüşecez..bana diyor ki sen cok kucuk seylere takılıyorsun...büyüdük biz artık, bunlara kafayı takarsan gelecegi göremeyiz, iş begenirsek senelerce issiz kalırız.. ben laylaylom yapmıyorum para kazanıyorum, seni de anlıyorum, sıkılıyorsun, stres altındasın, ama ben para kazanmak icin gırtlak patlatıyorum, anlayıs göster bunaltma diyor... 🙁🙁 fazla cevrem olmadigindan, her zaman sevgilimleyim..1-2 tane arkadasim var ama birinin sevgilisi geldi askerden, ona zaman ayırsın benle yeterince görüştü.. ya ne yapayım cok mu anlayıssızım bu konuda?? ben bi de evde fazla duramayan bi tipim, zaten stresliyim cok fazla, bunalıyorum.. sevgilim diyor ki sen bugününü gecirmek icin dert ediniyorsun, sabırlı değilsin, kendine hakim olamiyorsun diyor... onu cok üzdüm işe girdi gireli, hak veriyorum ama cok fazla elemanın oldugu yerde calısması ve gorusememek beni huzursuz ediyor.. nerde cokluk orda b..luk derler bilirsinizz...iliskimize zarar gelmesin diye susuyorum, kavga istemiorum sorun istemiorum diyor..sizce kim haklı demicem cunku buyuk ihtimal hepiniz sevgilimi haklı goreceksiniz ama ben cok mu haksızım yaa, üstelik ben sigara kullanan biriyim, ve sigara icemedigim zamanlar gergin ve sinirli oluyorum.. sigara icenler ve bu durumun nasıl oldugunu bilenler beni anlayacaktır eminim, bırakacam sunu zaten lanet olsun yaa:şey: