AZRA Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2008 #11 Cevap: Melekler Mekanı Rekorları bnm degünde en çok kızmı giydirme rekoru bndedir
Fosforlu~~ Yeni Üye Üye 19 Kasım 2008 #12 Cevap: Melekler Mekanı Rekorları gunde en cok sakarlik rekoru benimdir kesin
Mavi_Melek Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #13 Cevap: Melekler Mekanı Rekorları sanırım en fazla gülme rekoruda bende
MEÇHUL Daimi Üye Üye 30 Kasım 2008 #14 Cevap: Melekler Mekanı Rekorları en çok tatlı kız rekoruda benimdir
makber Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #15 Cevap: Melekler Mekanı Rekorları melişler kocası koltukta otururken pc başında baya bi oturan benimdir heralde daha var mı böle benim gibi yaramaz 😀
Cevap: Melekler Mekanı Rekorları melişler kocası koltukta otururken pc başında baya bi oturan benimdir heralde daha var mı böle benim gibi yaramaz 😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 26 Ocak 2010 #16 Tüm meleklerin rekorlarından çıkan karışık bir rekor var bendede
Ariza Yeni Üye Üye 27 Ocak 2010 #17 Sanirim en cok sitedeyken pcde sarki/türkü dinleyip ve söyleyen benim 🙂 sesim berbatdir cok dinleyip söyledigime bakmayin
Sanirim en cok sitedeyken pcde sarki/türkü dinleyip ve söyleyen benim 🙂 sesim berbatdir cok dinleyip söyledigime bakmayin
AyYuzlu Daimi Üye Üye 27 Ocak 2010 #18 makber' Alıntı: melişler kocası koltukta otururken pc başında baya bi oturan benimdir heralde daha var mı böle benim gibi yaramaz :d Genişletmek için tıkla ... bende senın gıbıyım oh be yalnız degilmişim
makber' Alıntı: melişler kocası koltukta otururken pc başında baya bi oturan benimdir heralde daha var mı böle benim gibi yaramaz :d Genişletmek için tıkla ... bende senın gıbıyım oh be yalnız degilmişim