SEVİL&İ Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #81 Ay canım ellerin dert görmesin evde de bizden başka kimse yok baksana hepsi gitmiş
M Misafir Forum Okuru 4 Kasım 2009 #87 Bin defa dedim ki yemek yedikten hemen sonra masayı toplayın bulaşıkları yıkayın, ayy siz ne pasaklı melek'lersiniz Çek kız sende o çorabını ordan, götür kirlilere at, heyyyy ayakkabıyla basma demedim mi az önce sana Toplaşın yerleri silip toz alacaz, pasi sende elektrikli süpürgeyi çıkart bakim Evi batıranı gebetirim alimallahh Git sigaranı balkonda iç, kokutma evi hadi bakim hadiiii
Bin defa dedim ki yemek yedikten hemen sonra masayı toplayın bulaşıkları yıkayın, ayy siz ne pasaklı melek'lersiniz Çek kız sende o çorabını ordan, götür kirlilere at, heyyyy ayakkabıyla basma demedim mi az önce sana Toplaşın yerleri silip toz alacaz, pasi sende elektrikli süpürgeyi çıkart bakim Evi batıranı gebetirim alimallahh Git sigaranı balkonda iç, kokutma evi hadi bakim hadiiii
nazemel Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #89 bana ne sıra benimdi işte sen kapsaydın önce madem Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Kasım 2009