Seida Yeni Üye Üye 12 Ocak 2011 #31 en güzel melek yüreginin güzelligi yüzüne yansiyan ahlakini süsleyen 🙂
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 12 Ocak 2011 #32 Seida' Alıntı: en güzel melek yüreginin güzelligi yüzüne yansiyan ahlakini süsleyen 🙂 Genişletmek için tıkla ... Katiliyorum.. =)
Seida' Alıntı: en güzel melek yüreginin güzelligi yüzüne yansiyan ahlakini süsleyen 🙂 Genişletmek için tıkla ... Katiliyorum.. =)
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2011 #33 Kelebegimmmm Rüyam, hayal, belen, zuzum gördüklerim bunlar
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #34 *Gizemli Kıs*' Alıntı: Kelebegimmmm Genişletmek için tıkla ... bitanem benim gizemli kıs
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 22 Ocak 2011 #36 bütün melekler güzel ama benim için Rüyam Admineçem Asimm Çisemim(Ceren87) Gülüm Papatyamm Pamukum şekerim🙂 Sakaryalım ..... .... ...
bütün melekler güzel ama benim için Rüyam Admineçem Asimm Çisemim(Ceren87) Gülüm Papatyamm Pamukum şekerim🙂 Sakaryalım ..... .... ...
papattya Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #38 en güzel melek BENİM BENİM BENİM...benim işte ya benim. başka isimler söylemeyin boşuna en güzel melek benim... ÇOOOOK GÜZELİM BENNNNN
en güzel melek BENİM BENİM BENİM...benim işte ya benim. başka isimler söylemeyin boşuna en güzel melek benim... ÇOOOOK GÜZELİM BENNNNN
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 13 Mart 2012 #39 Melek olurda hiç çirkin olur mu ama Rüyam ı ve Mawi yi es geçmemeli bence