orkide Aktif Üye Üye 4 Kasım 2009 #71 fındık beni delirme gı az işim var dedim duramadın demi seni mannak karı seni ha ahanda geldim yerim yutarım yalarım dil atarım yafrimgurbaney gel kanatlarımın altına :meçhul:
fındık beni delirme gı az işim var dedim duramadın demi seni mannak karı seni ha ahanda geldim yerim yutarım yalarım dil atarım yafrimgurbaney gel kanatlarımın altına :meçhul:
M * MuCiZé * Forum Okuru 4 Kasım 2009 #72 orkide' Alıntı: fındık beni delirme gı az işim var dedim duramadın demi seni mannak karı seni ha ahanda geldim yerim yutarım yalarım dil atarım yafrimgurbaney gel kanatlarımın altına :meçhul: Genişletmek için tıkla ... kızlar inanmayın ha ,evin yalancısı bu.anca lafta ,yerin yutarım,yani heç görmedim yeyip yuttuğunu
orkide' Alıntı: fındık beni delirme gı az işim var dedim duramadın demi seni mannak karı seni ha ahanda geldim yerim yutarım yalarım dil atarım yafrimgurbaney gel kanatlarımın altına :meçhul: Genişletmek için tıkla ... kızlar inanmayın ha ,evin yalancısı bu.anca lafta ,yerin yutarım,yani heç görmedim yeyip yuttuğunu
SEVİL&İ Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #73 kızlar hadi uyanın ama neresiniz kahvaltı hazır şömineyide yaktım hadi ama
SEVİL&İ Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #76 bittercim bende seslendim kimse duymadı gel ikimiz yiyelim afiyet olsun
BİTTERİM Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #78 bende topladım yıkadım canım ne kadar iyi anlaşıyorum yaa ben bu melek kardeşlerimle
SEVİL&İ Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #79 Ellerin dert görmesin bize bir kahve yapan olsada içsen canım ne güzel olu