elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Ekim 2009 #42 acım ya işten geldim kimse yok mu yemek yok mu bu evde.........................:seker:
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Ekim 2009 #43 bende makarna yaparım kızlar yiyen varsa gelsin ben baska sey yemem de 😀
RoCCo Yeni Üye Üye 31 Ekim 2009 #44 elmalı kurabiye kac kez sölicem kirlilerini kirli sepetine at diye
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Ekim 2009 #45 ya hep unutuyorm yine mi odada kalmışş sen atıver 😀 cicim.......bi daha olmas sözz hadi kızma gel makarna ye ben yaptım 🙂 Son düzenleme: 31 Ekim 2009
ya hep unutuyorm yine mi odada kalmışş sen atıver 😀 cicim.......bi daha olmas sözz hadi kızma gel makarna ye ben yaptım 🙂
Münzevi Aktif Üye Üye 1 Kasım 2009 #48 Bitterim gel bir satranç oynayalım senle. Uyuyor galiba diğerleri. Geçelim cam kenarına hava da soğuk, kaloriferin dibine oturalım, kahvemizi de alalım... 😀
Bitterim gel bir satranç oynayalım senle. Uyuyor galiba diğerleri. Geçelim cam kenarına hava da soğuk, kaloriferin dibine oturalım, kahvemizi de alalım... 😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 1 Kasım 2009 #49 oynayalım kız 🙂 gerçektende ya çok soğuk🙁 bide baddaniye alalım sırtımıza ooo gel keyfim gell
Münzevi Aktif Üye Üye 1 Kasım 2009 #50 Hee 😀 Kafamıza kadar örtelim eskimolar gibi. 😀 Çok şirin oluruz. 😀