BİTTERİM Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #11 kız yatmayın hadi oynağğ bişeler çalınnn uykumuz kaçsın😛iha:😛iha::d045:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 29 Ekim 2009 #16 _Elaa_' Alıntı: yemeğe mantı varrr koşun yemeğe millettttttttttt🙂 Genişletmek için tıkla ... koşunn koşun menü süüüper.. offffff
_Elaa_' Alıntı: yemeğe mantı varrr koşun yemeğe millettttttttttt🙂 Genişletmek için tıkla ... koşunn koşun menü süüüper.. offffff
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #19 valla ben bi kahve alırım ama HANDANCA teyzem falıma bakacak öyle 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tezeee tezeeee falıma baksanaaaa
valla ben bi kahve alırım ama HANDANCA teyzem falıma bakacak öyle 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tezeee tezeeee falıma baksanaaaa
özlemim Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #20 Bende alayim bir Kahvee zahmet olacak yaninda da su getirirsen cok iyi olur. Cok yoruldum bugün evi topladim hic briniz yardim da etmediniz hisim cikti
Bende alayim bir Kahvee zahmet olacak yaninda da su getirirsen cok iyi olur. Cok yoruldum bugün evi topladim hic briniz yardim da etmediniz hisim cikti