_BaLıM_ Yeni Üye Üye 7 Kasım 2009 #122 nerde kaldınızz yaa karnım acıktı hadi gelinde bi yemek yiyielimm kızlarrrrr🙂
nazemel Yeni Üye Üye 8 Kasım 2009 #126 amannnn harika görünüyo çok acıktım tutamayacağım ben kendimi daldım gitti.
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 8 Kasım 2009 #127 eve gelen ac yaa bende acım şimdi ne olcekkkkkkk bi makarna yapıyım da yiyek🙂
BİTTERİM Yeni Üye Üye 8 Kasım 2009 #128 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: yaaa bitterim ablaa yaa 🙁 biri gece uyurken ayıcığımı kolumdan almış bulamıyorum 😀 😀 😀 😀 bide ela abla altına etmiş sonra onun yaptığı pastayı yedim dün karnım ağrıdı bende dedim bir tiremisu yapayım bari nasıl olmus ? 🙂 içine sevgimide kattımm 🙂 🙂 🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah iyliğini versin kız senin emi😛iha: çok güzel olmuş ellerine sağlık🙂😛iha:😛iha:
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: yaaa bitterim ablaa yaa 🙁 biri gece uyurken ayıcığımı kolumdan almış bulamıyorum 😀 😀 😀 😀 bide ela abla altına etmiş sonra onun yaptığı pastayı yedim dün karnım ağrıdı bende dedim bir tiremisu yapayım bari nasıl olmus ? 🙂 içine sevgimide kattımm 🙂 🙂 🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah iyliğini versin kız senin emi😛iha: çok güzel olmuş ellerine sağlık🙂😛iha:😛iha:
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Kasım 2009 #130 Gızlarrrr size demedimmi yaaa benim dnamda ev işi görmek yokkkk. Niye beni ev işi görmeye mahkum ediyonuz.
Gızlarrrr size demedimmi yaaa benim dnamda ev işi görmek yokkkk. Niye beni ev işi görmeye mahkum ediyonuz.