elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #111 ehh ben hazırlayayım barii🙂 hadi kalkın uykucular........
nazemel Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #113 kız hepsini bitirdinmi yoksa ay bu çay çok soğumuş ısıtayım bari de yalnızda içilmezki şimdi bu:hıms:
kız hepsini bitirdinmi yoksa ay bu çay çok soğumuş ısıtayım bari de yalnızda içilmezki şimdi bu:hıms:
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #114 ooooo kahvaltı süper eline sağlık canım benim 🙂 banada çay kaldımı kızlarr🙂
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #116 işte buyurun kızlarrrrrrrr 🙂 pasta var pastaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 7 Kasım 2009 #120 yaaa bitterim ablaa yaa 🙁 biri gece uyurken ayıcığımı kolumdan almış bulamıyorum 😀 😀 😀 😀 bide ela abla altına etmiş sonra onun yaptığı pastayı yedim dün karnım ağrıdı bende dedim bir tiremisu yapayım bari nasıl olmus ? 🙂 içine sevgimide kattımm 🙂 🙂 🙂
yaaa bitterim ablaa yaa 🙁 biri gece uyurken ayıcığımı kolumdan almış bulamıyorum 😀 😀 😀 😀 bide ela abla altına etmiş sonra onun yaptığı pastayı yedim dün karnım ağrıdı bende dedim bir tiremisu yapayım bari nasıl olmus ? 🙂 içine sevgimide kattımm 🙂 🙂 🙂