BİTTERİM Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #1 melekler mekanı ev olsa... elmalı kurabiye elmali kurabiye nescafe MELEKLER MEKANINI ev olarak görüyoruz ve evdeymiş gibi davranıyoruz🙂🙂 ben başlıyorum kumanda nerdeee dizim başladı yaaaa pooff
elmalı kurabiye elmali kurabiye nescafe MELEKLER MEKANINI ev olarak görüyoruz ve evdeymiş gibi davranıyoruz🙂🙂 ben başlıyorum kumanda nerdeee dizim başladı yaaaa pooff
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #2 aaa bende aradım bi türlü bulamadım şu kumandayı 🙂 dizi başladı başlıcak🙂 haaaa işte buldum koltuğun altına kaçmiş 🙂 sen diziyi açarken bende yiyecek bişeyler getireyim mutfaktan..........🙂
aaa bende aradım bi türlü bulamadım şu kumandayı 🙂 dizi başladı başlıcak🙂 haaaa işte buldum koltuğun altına kaçmiş 🙂 sen diziyi açarken bende yiyecek bişeyler getireyim mutfaktan..........🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #3 offf bu sefer ben izleyeceğim sinir etme beni dizim başladı vallahi kaçırırsam boğarım 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 29 Ekim 2009 #4 ya uyuyucam ayımı bulamıyorum bulan bana haber versin lütfen😀
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #5 oda bende h bu gecede uyumayı ver ben gece korkuyorum karanlıkta ışığımıda açık bırak hee 😀 😀 tasarrf masarruf anlamam hıh 😀 😀
oda bende h bu gecede uyumayı ver ben gece korkuyorum karanlıkta ışığımıda açık bırak hee 😀 😀 tasarrf masarruf anlamam hıh 😀 😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #7 offf amma konuştunuz haa izlediğimden hiç bir şey anlamıyorum kızz incihabbesi canım ne ayıcığı kız kaç yaşındasın sen
offf amma konuştunuz haa izlediğimden hiç bir şey anlamıyorum kızz incihabbesi canım ne ayıcığı kız kaç yaşındasın sen
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 29 Ekim 2009 #8 :mery:bitterım napiyim kumandayı istesem savaş çıkar herkes sahıplenmış durumda bende ayımı istedım..aklıma ilk o geldi..
:mery:bitterım napiyim kumandayı istesem savaş çıkar herkes sahıplenmış durumda bende ayımı istedım..aklıma ilk o geldi..
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #9 kız senn annen benimde annem delüüüüüü ev burası ya 😀 banane dersen de hıh.. ben yatıyorum