*şiker* Yeni Üye Üye 3 Kasım 2009 #61 çok ta şeker olmuşum 😀 hepimiz çok şeker olmuşuz yaa + rep tatlım..emeğine sağlık tatlım
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 3 Kasım 2009 #62 *şiker*' Alıntı: çok ta şeker olmuşum 😀 hepimiz çok şeker olmuşuz yaa + rep tatlım..emeğine sağlık tatlım Genişletmek için tıkla ... beyendiğine sevindim 🙂 🙂 🙂 saol tatlımm yorumun ve rep in için 🙂
*şiker*' Alıntı: çok ta şeker olmuşum 😀 hepimiz çok şeker olmuşuz yaa + rep tatlım..emeğine sağlık tatlım Genişletmek için tıkla ... beyendiğine sevindim 🙂 🙂 🙂 saol tatlımm yorumun ve rep in için 🙂
mislinay Yeni Üye Üye 4 Kasım 2009 #64 kaşınma wayyy wayyy wayy partiler düzenlenmiş,eğlenilmiş ohhhh ohh ne güzel.Bütün melekler şıklık ve güzellikte birbirleriyle yarışmış. Haberim olmayınca gelemedim tabi🙂 Yanlız bir dahaki organizasyonlardan,partilerden haberim olmazsa yandınız kaşınma Benim diğer meleklerden ne eksiğim var Emeğine sağlık hoş ve keyifli bir konu olmuş.🙂
kaşınma wayyy wayyy wayy partiler düzenlenmiş,eğlenilmiş ohhhh ohh ne güzel.Bütün melekler şıklık ve güzellikte birbirleriyle yarışmış. Haberim olmayınca gelemedim tabi🙂 Yanlız bir dahaki organizasyonlardan,partilerden haberim olmazsa yandınız kaşınma Benim diğer meleklerden ne eksiğim var Emeğine sağlık hoş ve keyifli bir konu olmuş.🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 5 Kasım 2009 #65 mislinay' Alıntı: kaşınma wayyy wayyy wayy partiler düzenlenmiş,eğlenilmiş ohhhh ohh ne güzel.Bütün melekler şıklık ve güzellikte birbirleriyle yarışmış. Haberim olmayınca gelemedim tabi🙂 Yanlız bir dahaki organizasyonlardan,partilerden haberim olmazsa yandınız kaşınma Benim diğer meleklerden ne eksiğim var Emeğine sağlık hoş ve keyifli bir konu olmuş.🙂 Genişletmek için tıkla ... 😀 😀 😀 beyendiğine sevindim tamam birdahakine sende varsın 🙂 🙂 🙂
mislinay' Alıntı: kaşınma wayyy wayyy wayy partiler düzenlenmiş,eğlenilmiş ohhhh ohh ne güzel.Bütün melekler şıklık ve güzellikte birbirleriyle yarışmış. Haberim olmayınca gelemedim tabi🙂 Yanlız bir dahaki organizasyonlardan,partilerden haberim olmazsa yandınız kaşınma Benim diğer meleklerden ne eksiğim var Emeğine sağlık hoş ve keyifli bir konu olmuş.🙂 Genişletmek için tıkla ... 😀 😀 😀 beyendiğine sevindim tamam birdahakine sende varsın 🙂 🙂 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 5 Kasım 2009 #66 dilaranil' Alıntı: [ımg]http://www.unlulernegiyiyor.com/wp-content/uploads/leighton1-411x1024.jpg[/ımg] ve ve ve...dilaranil de geldi,bu ne guzellik... Genişletmek için tıkla ... :d :d :d :d :d
dilaranil' Alıntı: [ımg]http://www.unlulernegiyiyor.com/wp-content/uploads/leighton1-411x1024.jpg[/ımg] ve ve ve...dilaranil de geldi,bu ne guzellik... Genişletmek için tıkla ... :d :d :d :d :d
makber Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #67 kız inan ben o mankenden daha güzelim 🙂 bide açıık koysan niye ayıp olsun ben bayanlar arasında baya bi açığım 😀 emeğine sağlık canım....
kız inan ben o mankenden daha güzelim 🙂 bide açıık koysan niye ayıp olsun ben bayanlar arasında baya bi açığım 😀 emeğine sağlık canım....
Dj Aşık Yeni Üye Üye 20 Aralık 2009 #69 pasaklı küstüm beni unutun aşk olsun ama çok güzel resimler çok begendim bende olsam güzel olurdu ama sen kesin gelirse konuşlar kaçar dedin dimi
pasaklı küstüm beni unutun aşk olsun ama çok güzel resimler çok begendim bende olsam güzel olurdu ama sen kesin gelirse konuşlar kaçar dedin dimi