Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 30 Ekim 2009 #51 SEVİL&İ' Alıntı: ya bende gelmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... üzülme canım bir dahakine sende gelirsin 🙂 🙂 🙂
SEVİL&İ' Alıntı: ya bende gelmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... üzülme canım bir dahakine sende gelirsin 🙂 🙂 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 31 Ekim 2009 #54 RoCCo' Alıntı: pff ne eglendik ama ya Genişletmek için tıkla ... dimi ne gündüü ayy ayakta durmaktan yoruldum resmen 😀 😀
RoCCo' Alıntı: pff ne eglendik ama ya Genişletmek için tıkla ... dimi ne gündüü ayy ayakta durmaktan yoruldum resmen 😀 😀
Moss Üye Üye 1 Kasım 2009 #55 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: moss da geldi sonradan 🙂 eşiyle birlikte Genişletmek için tıkla ... Bu kim kız dedem yaşındakine mi yakıştırdın beni aşkolsunnnnnnnn 😀 Ne zaman evLenmişim, ne zaman davetiye gelmiş de gitmişizz fırtına gibi esiyoruzzzzzzzz wwwwuuuuuuuu :aikido:
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: moss da geldi sonradan 🙂 eşiyle birlikte Genişletmek için tıkla ... Bu kim kız dedem yaşındakine mi yakıştırdın beni aşkolsunnnnnnnn 😀 Ne zaman evLenmişim, ne zaman davetiye gelmiş de gitmişizz fırtına gibi esiyoruzzzzzzzz wwwwuuuuuuuu :aikido:
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 1 Kasım 2009 #56 😀 😀 😀 😀 aaaaaaa sen ayakta uyuyorsun kızz napalımm 😀 hem kendin almıssın öğle bi kocayı hemde benim masum kameralarıma laf bulma hıh 😀 😀
😀 😀 😀 😀 aaaaaaa sen ayakta uyuyorsun kızz napalımm 😀 hem kendin almıssın öğle bi kocayı hemde benim masum kameralarıma laf bulma hıh 😀 😀
SEVİL&İ Yeni Üye Üye 2 Kasım 2009 #57 aşk olsun pasaklı tanrıça beni neden aranıza almadınız artık çagırsanızda partinize gelmiycem kalbimi kırdın işte
aşk olsun pasaklı tanrıça beni neden aranıza almadınız artık çagırsanızda partinize gelmiycem kalbimi kırdın işte
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Kasım 2009 #58 Bende geldiğime göre parti başlayabilir kop kop Teşekkürler canım güzel konu olmuş +rep🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 2 Kasım 2009 #59 SEVİL&İ' Alıntı: aşk olsun pasaklı tanrıça beni neden aranıza almadınız artık çagırsanızda partinize gelmiycem kalbimi kırdın işte Genişletmek için tıkla ... canım tanıdıklarımı yaptım bidahakine 🙂 😀 😀 😀
SEVİL&İ' Alıntı: aşk olsun pasaklı tanrıça beni neden aranıza almadınız artık çagırsanızda partinize gelmiycem kalbimi kırdın işte Genişletmek için tıkla ... canım tanıdıklarımı yaptım bidahakine 🙂 😀 😀 😀
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 2 Kasım 2009 #60 PaSikA' Alıntı: Bende geldiğime göre parti başlayabilir kop kop Teşekkürler canım güzel konu olmuş +rep🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canımmmmmmmmm saol repin içinde
PaSikA' Alıntı: Bende geldiğime göre parti başlayabilir kop kop Teşekkürler canım güzel konu olmuş +rep🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canımmmmmmmmm saol repin içinde