aSqimSin Yeni Üye Üye 27 Haziran 2009 #11 Cevap: Melekler en ilginç şapka için yarıştılar aSqimSin 😀 teşekkürler 😀 Beyaz rengi severim
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 29 Haziran 2009 #12 Cevap: Melekler en ilginç şapka için yarıştılar vay be sapkalara bak en süper benimki :seker: bi kere ellerine saglık cnm
Cevap: Melekler en ilginç şapka için yarıştılar vay be sapkalara bak en süper benimki :seker: bi kere ellerine saglık cnm
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 29 Haziran 2009 #13 Cevap: Melekler en ilginç şapka için yarıştılar süperler ya en ilginç benim ki bi kere ellerine saglık çok güzel olmuş
Cevap: Melekler en ilginç şapka için yarıştılar süperler ya en ilginç benim ki bi kere ellerine saglık çok güzel olmuş
M Misafir Forum Okuru 29 Haziran 2009 #14 Cevap: Melekler en ilginç şapka için yarıştılar Benim şapka tam benlik vallahi Emeğine sağlık güzel olmuş 🙂
Cevap: Melekler en ilginç şapka için yarıştılar Benim şapka tam benlik vallahi Emeğine sağlık güzel olmuş 🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2009 #16 Benim şapkam sizin şapkalarınızdan hem güzel hemde sizin şapkalarınızı döver ben cok sevdim şapkamı canım harikasınnn
Benim şapkam sizin şapkalarınızdan hem güzel hemde sizin şapkalarınızı döver ben cok sevdim şapkamı canım harikasınnn
*şiker* Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2009 #17 bi kerem en güseli benim şapkam olmuş:seker: havam batsıın emiii 🙂 çok teşekkürler tatlıım