kar_tanesi Yeni Üye Üye 2 Ocak 2009 #71 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cok tsk ederim çitos ablacım seninde yılbasın inş öyle güzel gecer cok tsk ederim ugradıgın için
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cok tsk ederim çitos ablacım seninde yılbasın inş öyle güzel gecer cok tsk ederim ugradıgın için
dionisya Yeni Üye Üye 3 Ocak 2009 #72 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz yeni yılda köşene bol ziyaretler olsun inşallah canım:salıncak:
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz yeni yılda köşene bol ziyaretler olsun inşallah canım:salıncak:
hayrünisa Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #73 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Günaydın.Hayırlı sabahlar...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #74 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz tskler bos bırakmayıp köşeme ugradıgınız için
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #75 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz selam canum nasılsın günaydın demeye ugradım sana elim boş gelmeyeyim dedim
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz selam canum nasılsın günaydın demeye ugradım sana elim boş gelmeyeyim dedim
kar_tanesi Yeni Üye Üye 23 Ocak 2009 #76 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz ayyyyyy ne güzel duruyo onlar öleee cok tsk ederim harika😱yy:
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz ayyyyyy ne güzel duruyo onlar öleee cok tsk ederim harika😱yy:
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Mart 2009 #77 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz köşen hayrlı olsuun kartanem...bol sohbetler diliyoruum.. Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz köşen hayrlı olsuun kartanem...bol sohbetler diliyoruum..
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #78 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz şekerim askım cok tsk ederim tadlum ugradıgın için yine beklerim
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz şekerim askım cok tsk ederim tadlum ugradıgın için yine beklerim
kar_tanesi Yeni Üye Üye 14 Mart 2009 #80 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz tsklerrr krabiyemm benimmmmm cok güzelll