Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mefkuremin melekleri zayıfliyor ( Zayıflamak İstiyorum Ne Yapmalıyım )
@Nanekekik canim oglusun galiba ama koymasan daha iyi bence iyi goz var kotu goz var ben nazara inanirim bu arada allah bagislasin cok tatli ve yakisikli bi delikanli olmus
Öncelikle hoş geldiniz , üyeliğiniz hayırlı olsun. Sitemize geliş nedeninizi öğrendim. Umarım burada keyifli zaman geçirirsiniz. Sitemiz diğer siteler gibi belli kurallarla yönetiliyor. Sizler den bu kuralları okumanızı ve uymanızı rica ediyorum. Her hangi bir öneri yada şikayetiniz olursa Bizlere @*MeleK* Admin'e yada bana ulaşmanız yeterlidir. Keyifli paylaşımlar diliyorum.. Sevgiler..
Öncelikle hoş geldiniz , üyeliğiniz hayırlı olsun. Sitemize geliş nedeninizi öğrendim. Umarım burada keyifli zaman geçirirsiniz. Sitemiz diğer siteler gibi belli kurallarla yönetiliyor. Sizler den bu kuralları okumanızı ve uymanızı rica ediyorum. Her hangi bir öneri yada şikayetiniz olursa Bizlere @*MeleK* Admin'e yada bana ulaşmanız yeterlidir. Keyifli paylaşımlar diliyorum.. Sevgiler..
Baslangic 94.4 kg
Suanda 79.5 kg
Hedef 65 kg @Nanekekik
Aslinda diger yerde hedefim 75 olarak yazilmisti ama gaza geldim verdikce 65 i gormeden birakmak yok