Melegimveben Üye Üye 23 Şubat 2018 #41 Nanekekik' Alıntı: Kızlar tartı gününu hangi gün yapacağız bunu bı kararlastiralim benim önerim Çarşamba olsun çarşafa dolaniriz Genişletmek için tıkla ... Benim icin hic farketmez pazartesi olmasinda malum genelde arti cikiyoruz onun disinda herseye uyarim
Nanekekik' Alıntı: Kızlar tartı gününu hangi gün yapacağız bunu bı kararlastiralim benim önerim Çarşamba olsun çarşafa dolaniriz Genişletmek için tıkla ... Benim icin hic farketmez pazartesi olmasinda malum genelde arti cikiyoruz onun disinda herseye uyarim
Nanekekik Üye Üye 23 Şubat 2018 #42 Melegimveben' Alıntı: Emoji kismini buldumda ben tiklamadan bir suru sey eklenmisti ondan dedim neyse alisacagiz artik. Evet yikiliyor hepside Genişletmek için tıkla ... Bu kesinlikle benim buda siz Melegimveben' Alıntı: Benim icin hic farketmez pazartesi olmasinda malum genelde arti cikiyoruz onun disinda herseye uyarim Genişletmek için tıkla ... Poni hafta sonu çalışanlar için daha uygun dedi malum diğer türlü erken tartı ödem oluyor ne dersiniz çtesi işine
Melegimveben' Alıntı: Emoji kismini buldumda ben tiklamadan bir suru sey eklenmisti ondan dedim neyse alisacagiz artik. Evet yikiliyor hepside Genişletmek için tıkla ... Bu kesinlikle benim buda siz Melegimveben' Alıntı: Benim icin hic farketmez pazartesi olmasinda malum genelde arti cikiyoruz onun disinda herseye uyarim Genişletmek için tıkla ... Poni hafta sonu çalışanlar için daha uygun dedi malum diğer türlü erken tartı ödem oluyor ne dersiniz çtesi işine
askrhpozitif Üye Üye 23 Şubat 2018 #43 Nanekekik' Alıntı: Anam kuzum nerdesin telinde yok Genişletmek için tıkla ... tamda telefonumun olmadıgı zamana denk gelmesı super oldu gercekten baharım neyse sukur kı buradayım
Nanekekik' Alıntı: Anam kuzum nerdesin telinde yok Genişletmek için tıkla ... tamda telefonumun olmadıgı zamana denk gelmesı super oldu gercekten baharım neyse sukur kı buradayım
~NarTanesi~ Üye Üye 23 Şubat 2018 #44 Kizlar bence duzenimizi bozmayalim cumadan cumaya devam edelim mubarek gun mutlu olalim guzel gunde ayni devam diyorum ben
Kizlar bence duzenimizi bozmayalim cumadan cumaya devam edelim mubarek gun mutlu olalim guzel gunde ayni devam diyorum ben
F Fittekkkmevsim Üye Üye 23 Şubat 2018 #46 ~NarTanesi~' Alıntı: Kizlar bence duzenimizi bozmayalim cumadan cumaya devam edelim mubarek gun mutlu olalim guzel gunde ayni devam diyorum ben Genişletmek için tıkla ... Bencede ayni devam edelim cunku pzt tarti olmazsa haftasonu kacak cok olur toparlayamayiz cumada ayni kalsin bence
~NarTanesi~' Alıntı: Kizlar bence duzenimizi bozmayalim cumadan cumaya devam edelim mubarek gun mutlu olalim guzel gunde ayni devam diyorum ben Genişletmek için tıkla ... Bencede ayni devam edelim cunku pzt tarti olmazsa haftasonu kacak cok olur toparlayamayiz cumada ayni kalsin bence
B Beyazpapatyammm Yeni Üye Üye 23 Şubat 2018 #47 Fittekkkmevsim' Alıntı: Eeeee neydiyoz simdi hele anlativerin bakayim Genişletmek için tıkla ...
H Habinar Yeni Üye Üye 23 Şubat 2018 #49 Habinar' Alıntı: Ne kadar hızlısınız siz ya Selam herkese Genişletmek için tıkla ...
Nanekekik Üye Üye 23 Şubat 2018 #50 Valla sabah yedim şuan pişman pişman oturuyorum söndü bu sonnn sonnn 🙄birazdan oğlumu uyutup sağlıklı yemekler yapacağım et sote ve brokoli düşünüyorum eşime pilav tabi ki sigarayı bıraktı 4 kg almış ya bı ayda hemen
Valla sabah yedim şuan pişman pişman oturuyorum söndü bu sonnn sonnn 🙄birazdan oğlumu uyutup sağlıklı yemekler yapacağım et sote ve brokoli düşünüyorum eşime pilav tabi ki sigarayı bıraktı 4 kg almış ya bı ayda hemen