Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mefkuremin melekleri zayıfliyor ( Zayıflamak İstiyorum Ne Yapmalıyım )
Selam kızlar, bildirim günü olarak bence cuma iyi ama ortak karar ne olursa uyarım sorun yok.
Bugün yeni başlangıçların günü olsun, herkes hedefine çabucak ulaşsın inşallah🙂
ayy kızlar ne aksıyonlu bır gun oldu az once evın onunde sesler yukseldı bır bakayım dedım.. bır baktım 4 -5 kısı bırını dovuyor ..bırını tecavuz mu etmıs sarkıntılık mı yapmıs .. mahalleden ınsanlar gelmese adamı oracıkta oldureceklerdı valla sukur polıste erken geldı aldı goturdu
kız evın onunde oluyor nasıl bakmayayım bende gurultuye balkona cıktım oyle anladım olanları buraya tasındıgımızdan berı ne hırsızı bıttı ne olayı valla
kız evın onunde oluyor nasıl bakmayayım bende gurultuye balkona cıktım oyle anladım olanları buraya tasındıgımızdan berı ne hırsızı bıttı ne olayı valla
Hosbulduk ablam sen sıkma hic canini hersey kaldigi yerden devam . Aslanlari da alsinlar baslarina calsinlar. Bizim icin onemli olan sen ve diger arkadaslarimiz. Biz birlikte olduktan sonra onemi yok hicbirseyin.Bu arada kilo bildiriminde gayet guzel gene farki koruyorsun 🙂)))