MEÇHUL Daimi Üye Üye 15 Haziran 2009 #81 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Ayyyy kuzum ne güzel yapmışsın öle meçhulun şam şeytanı oğluşu😀: Çok beğendim bayıldım eline emeğine sağlık.....gazozum benim
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Ayyyy kuzum ne güzel yapmışsın öle meçhulun şam şeytanı oğluşu😀: Çok beğendim bayıldım eline emeğine sağlık.....gazozum benim
HaYaL Daimi Üye Üye 15 Haziran 2009 #82 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Beğenmene sevindim tatlış 🙂)
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #83 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Sana bunu yaptım tatlım 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #84 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Vayyy süper olmuş be hayalim:meçhul:teşşekkür ederim imzama değil ama profilimde albümüme ekleyeceğim🙂🙂teşekkürlerr gazozummm benim:meçhul:
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Vayyy süper olmuş be hayalim:meçhul:teşşekkür ederim imzama değil ama profilimde albümüme ekleyeceğim🙂🙂teşekkürlerr gazozummm benim:meçhul:
miray Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #85 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Kızlar bu avatarı nasıl koyuyoruz buraya bi yardım ederseniz çok sevinirim 🙂
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Kızlar bu avatarı nasıl koyuyoruz buraya bi yardım ederseniz çok sevinirim 🙂
ozlemine Yeni Üye Üye 27 Haziran 2009 #86 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... resimlere bayıldım hele yorumlar nefis emeğine sağlı canım
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... resimlere bayıldım hele yorumlar nefis emeğine sağlı canım
MEÇHUL Daimi Üye Üye 9 Temmuz 2009 #87 teşekkürler özlemine sağol canım miraycım sana da avatarına avatar koydum🙂🙂bilgine🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 17 Temmuz 2009 #89 Sağol tatlım benim her zamna beklerim buyur gel🙂🙂 Bu arada herkese hayırlı cumalar meleklerim benim🙂🙂
Sağol tatlım benim her zamna beklerim buyur gel🙂🙂 Bu arada herkese hayırlı cumalar meleklerim benim🙂🙂