l.a.r.a Yeni Üye Üye 10 Haziran 2009 #76 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... yüregine saglik mechul....................
ch!koLata Pr€n$€$ Yeni Üye Üye 11 Haziran 2009 #77 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... çok güzel bi köşe olmuş emeğine sağlık
MEÇHUL Daimi Üye Üye 11 Haziran 2009 #78 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Ya kızlar kusura bakmayın bayağıdır köşemi ziyaret edemiyorum.Çok teşekkürler güzel yorum resim ve slmlarınız için.Yürğeğinize sağlık.Benim köşemi boş bırakmadığınız için çok sağolun canlarım benim....
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Ya kızlar kusura bakmayın bayağıdır köşemi ziyaret edemiyorum.Çok teşekkürler güzel yorum resim ve slmlarınız için.Yürğeğinize sağlık.Benim köşemi boş bırakmadığınız için çok sağolun canlarım benim....
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #79 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Write By MeÇHuL™ Buyur tatlım rengini şeklini istediğin gibi ayarlayabilirsin 🙂
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Write By MeÇHuL™ Buyur tatlım rengini şeklini istediğin gibi ayarlayabilirsin 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 15 Haziran 2009 #80 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Limonuma ufak bir hediye 🙂)