MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Aralık 2008 #51 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... gönül ablacım teşşekürlerr ve romantik akdın canım arzuhalimm öpüyorum şiir ve reism için sağoll yüreğine sağlıkkk...sizi çokk seivyorumm meleklerimmm
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... gönül ablacım teşşekürlerr ve romantik akdın canım arzuhalimm öpüyorum şiir ve reism için sağoll yüreğine sağlıkkk...sizi çokk seivyorumm meleklerimmm
Dantelli_Peri Yeni Üye Üye 19 Aralık 2008 #52 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... köşen hayırlı olsun
MEÇHUL Daimi Üye Üye 19 Aralık 2008 #53 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... sağol canım benimmmmmmm iyiki varsınızzz
fırtına Yeni Üye Üye 21 Aralık 2008 #54 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... işte biz kadınlar böyleyiz... tek kelimeyle mükemmelmiyiz 😀 köşen hayırlı olsun canım bol ziyaretçiler 🙂
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... işte biz kadınlar böyleyiz... tek kelimeyle mükemmelmiyiz 😀 köşen hayırlı olsun canım bol ziyaretçiler 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Aralık 2008 #55 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... sağoll canım benim çok teşşekürlerrr ziyaretin içinn canımsınnn🙂
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... sağoll canım benim çok teşşekürlerrr ziyaretin içinn canımsınnn🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #56 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... canım köşende bol sohpetler diliyorum
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #57 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
MEÇHUL Daimi Üye Üye 31 Aralık 2008 #59 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... yeni yılınızz kutluu olsunnnnnnnnnnn
hayrünisa Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #60 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... Günaydın.Hayırlı sabahlar...