MrsWh1mper Yeni Üye Üye 8 Kasım 2008 #11 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız ay ne bunların hali ya bazıları fena deil yinede ama Nicole Kidman çökmüş iyice 😕
Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız ay ne bunların hali ya bazıları fena deil yinede ama Nicole Kidman çökmüş iyice 😕
dionisya Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #12 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız bi kaç tane var duzgun ciltli olan gerisi tamamen makyaj guzeli
Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız bi kaç tane var duzgun ciltli olan gerisi tamamen makyaj guzeli
esra Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #13 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız ben hepsine on basarım ama makyajsız hallerine
*jellibon* Daimi Üye Üye 15 Aralık 2008 #14 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız çok acayipler ne kadar değiştiriyor insanalrı dimi bakalım doğal güzellikte üstüme varmı :seker:
Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız çok acayipler ne kadar değiştiriyor insanalrı dimi bakalım doğal güzellikte üstüme varmı :seker:
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Aralık 2008 #15 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız hepsi degisiyor makyajdan sonra ama gercekten guzel olanlarda var aralarinda makyaj yapmasalarda yuzune bakilacak
Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız hepsi degisiyor makyajdan sonra ama gercekten guzel olanlarda var aralarinda makyaj yapmasalarda yuzune bakilacak
makber Yeni Üye Üye 31 Aralık 2008 #16 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız atalarımızın çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözünü nasılda doğruluyorlar... ayrıca kırçiçeğine katılıyorum.....
Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız atalarımızın çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözünü nasılda doğruluyorlar... ayrıca kırçiçeğine katılıyorum.....
HaYaL Daimi Üye Üye 10 Şubat 2009 #17 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız bence eva mendes her haliyle güzel 🙂
C chrizantem Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2009 #18 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız :laugh:çok korkunçlarmış
rey_mysterio Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #19 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız makyasız çok kötü olmuşlar walla 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Haziran 2009 #20 Cevap: Makyajsız Ünlüler - İnanamayacaksınız bunlarin ikisini kötü buldum 😕😕😕 paylasim icin tsk