M Misafir Melek Forum Okuru 27 Kasım 2010 #33 cadi_91' Alıntı: Benim adım merve ama niye yok ya Genişletmek için tıkla ... çünkü kuranda yokda ondan
cadi_91' Alıntı: Benim adım merve ama niye yok ya Genişletmek için tıkla ... çünkü kuranda yokda ondan
M Misafir Melek Forum Okuru 1 Aralık 2010 #34 benim adım zehra ve ben adımı artk ççoooooooookkkkkk beyeniyorummm
M Misafir Melek Forum Okuru 6 Aralık 2010 #35 heyecalı baba Misafir Melek' Alıntı: tuana ismi çokk güselmiş.. Genişletmek için tıkla ... benim yeni kızım oldu ama güzel bi isim söylermisniz ben asya düşünüyorum ama kuranda yok o demi
heyecalı baba Misafir Melek' Alıntı: tuana ismi çokk güselmiş.. Genişletmek için tıkla ... benim yeni kızım oldu ama güzel bi isim söylermisniz ben asya düşünüyorum ama kuranda yok o demi
M Misafir Melek Forum Okuru 19 Aralık 2010 #36 evet ilkimsu' Alıntı: acer pc markası :O 😛 Genişletmek için tıkla ... enes yok ki
M Misafir Melek Forum Okuru 2 Ocak 2011 #38 ceylin , sare , azra isimlerini cok begendim cok guzell !!!!
best_dream Hamiş Melek 2 Ocak 2011 #39 bende çok beğendim özellikle bu isimlerin Kurandan olması hoşuma gitti bir çocuğu olursa değerlendireceğim.Teşekkürler
bende çok beğendim özellikle bu isimlerin Kurandan olması hoşuma gitti bir çocuğu olursa değerlendireceğim.Teşekkürler
M Misafir Melek Forum Okuru 3 Ocak 2011 #40 Güzeller hepsii.. katılıyorum öyle adlandırılmamak gerekli. emeğinize sağlık yinede.