M Misafir Melek Forum Okuru 21 Mayıs 2010 #12 yanlışlık yapmayallım arkadaşlar burda yazan isinlerin anlamının çoğu yanlış sakın kanmayın bir hocaya veyahutta bir bilene sorun isim insan oğlu için çok önemlidir.untmayalım burdayazanlardan yanşlış olanları yazıyorum kale alan olursa diye buğlem,ecrin, berra,.......
yanlışlık yapmayallım arkadaşlar burda yazan isinlerin anlamının çoğu yanlış sakın kanmayın bir hocaya veyahutta bir bilene sorun isim insan oğlu için çok önemlidir.untmayalım burdayazanlardan yanşlış olanları yazıyorum kale alan olursa diye buğlem,ecrin, berra,.......
HaYaL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2010 #14 ECRİN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadır. Kızım olursa adını Ecrin koyucam 🙂
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #15 benim büyük olasılıkla oglum olcak..UTKU ismi hoşuma gidiyor kuranı kerimde geçiyormu acaba bide sizce güzelmi melekler..fikir verebilirsiniz....öptüm
benim büyük olasılıkla oglum olcak..UTKU ismi hoşuma gidiyor kuranı kerimde geçiyormu acaba bide sizce güzelmi melekler..fikir verebilirsiniz....öptüm
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Haziran 2010 #19 ama ama nasıl olur benım ısmım heryerde var her yere gecıo surede duada her kelımede nerdeyse benım ısmım var olmaskı ya nerde benım ismim '' elif ''
ama ama nasıl olur benım ısmım heryerde var her yere gecıo surede duada her kelımede nerdeyse benım ısmım var olmaskı ya nerde benım ismim '' elif ''
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Haziran 2010 #20 daffodil' Alıntı: bengisu ve emre isimlerini beğendim.emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... allah bagıslasın ınş. hayırlı bı bebiş olur ..
daffodil' Alıntı: bengisu ve emre isimlerini beğendim.emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... allah bagıslasın ınş. hayırlı bı bebiş olur ..