*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #1 Kumsalda sanat Ben kendi adıma söylüyorum kumsalda kule yapamazken insanlar nasıl sanatsal eserler çıkarıyor ya süper bişey umarım begenirsiniz 🙂)
Ben kendi adıma söylüyorum kumsalda kule yapamazken insanlar nasıl sanatsal eserler çıkarıyor ya süper bişey umarım begenirsiniz 🙂)
suCre Daimi Üye Üye 15 Aralık 2010 #2 Tek kelimeyle muhteşem yetenek meselesi ..Bendede yeteneğin ysi bileyok😀 emeğine sağlık canım tşkler...
Tek kelimeyle muhteşem yetenek meselesi ..Bendede yeteneğin ysi bileyok😀 emeğine sağlık canım tşkler...
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #4 suCre' Alıntı: Tek kelimeyle muhteşem yetenek meselesi ..Bendede yeteneğin ysi bileyok😀 emeğine sağlık canım tşkler... Genişletmek için tıkla ... bende aynı cnm saol bebegim 🙂
suCre' Alıntı: Tek kelimeyle muhteşem yetenek meselesi ..Bendede yeteneğin ysi bileyok😀 emeğine sağlık canım tşkler... Genişletmek için tıkla ... bende aynı cnm saol bebegim 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #7 $ul€' Alıntı: yuhh yaa 🙂 ben cin ali yapamazken şunların yaptıklarına bak Genişletmek için tıkla ... yetenek valla tatlım bende şaştım kaldım
$ul€' Alıntı: yuhh yaa 🙂 ben cin ali yapamazken şunların yaptıklarına bak Genişletmek için tıkla ... yetenek valla tatlım bende şaştım kaldım
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Aralık 2010 #8 Bende kumsalda deniz kızı yapmıştım bir ara onu atayım buraya beyenecekmisiniz bakalım 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Aralık 2010 #10 At lalezarım bakarız 😀 İlkimsu aynen tatlım yetenek olunca herşey oluyor 🙂