*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2008 #81 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2008 #82 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2008 #83 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2008 #84 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım köşeme uğradığını için sağol çok iyisin
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Ocak 2008 #85 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canım benim, köşemin baş misafiri, ben yokken aratmamışsın yokluğumu teşekkür ederim sana. Yeni yılını kutluyor, herşeyin senin için en güzel şekilde gerçekleşmesini diliyorum. Nice mutlu, sağlıklı, güzel yıllara canım benim... Sevgilerimle 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canım benim, köşemin baş misafiri, ben yokken aratmamışsın yokluğumu teşekkür ederim sana. Yeni yılını kutluyor, herşeyin senin için en güzel şekilde gerçekleşmesini diliyorum. Nice mutlu, sağlıklı, güzel yıllara canım benim... Sevgilerimle 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Ocak 2008 #86 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canimm ablammm benim herzaman kösendeyim, herzaman...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 4 Ocak 2008 #87 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Köseme gelen yokmu atik🙁
Yakamoz Yeni Üye Üye 4 Ocak 2008 #88 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 elim boş gelmeyim dedim :yo:
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Ocak 2008 #89 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım köşen hayırlı olsun
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 4 Ocak 2008 #90 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim yakamoz ve minik melegim herzaman beklerim haaa ona göre, pastada cok tatliymis sagol canimmm 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim yakamoz ve minik melegim herzaman beklerim haaa ona göre, pastada cok tatliymis sagol canimmm 🙂