K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #21 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk canim, yaaa biliyormusun gercekten burada öyle mutlu oluyorumki, herkes cok iyi, herkese tekrar tekrar tsk ediyorum🙂 ayrica yenice havalimanindan geldik gönderdik annemleri... Allahim hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk canim, yaaa biliyormusun gercekten burada öyle mutlu oluyorumki, herkes cok iyi, herkese tekrar tekrar tsk ediyorum🙂 ayrica yenice havalimanindan geldik gönderdik annemleri... Allahim hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 8 Aralık 2007 #22 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Ayyyy cok uykum geldi artik, kösecimi yalniz birakiyorum herkese iyi geceler diliyorum....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Ayyyy cok uykum geldi artik, kösecimi yalniz birakiyorum herkese iyi geceler diliyorum....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 8 Aralık 2007 #23 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese Günaydinlarrrrr, güzel günler diliyorum....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 11 Aralık 2007 #24 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Merhaba arkadaslarrrr oy coksükür okulum bitti erkenden🙂 hemen geldim eve🙂 köseme bir ugrim dedim🙂 Herkese güzel günler diliyorum...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Merhaba arkadaslarrrr oy coksükür okulum bitti erkenden🙂 hemen geldim eve🙂 köseme bir ugrim dedim🙂 Herkese güzel günler diliyorum...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Aralık 2007 #25 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Merhaba canim nasilsin??? Bak bende geldim kösene🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 11 Aralık 2007 #26 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köşen en güzel muhabbetlerlee dolsun taşssınn inş. umarım kimse çıkmazz hep burda olur 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köşen en güzel muhabbetlerlee dolsun taşssınn inş. umarım kimse çıkmazz hep burda olur 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 11 Aralık 2007 #27 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benim...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #28 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Güzel bir gün geçirmen dileğiyle canım...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Aralık 2007 #29 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benimmm, butün gece uyumadim... halen uykum yok ama 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benimmm, butün gece uyumadim... halen uykum yok ama 🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #30 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 güzel bir gün diliyorum sanaaa canımmm🙂