K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Mart 2008 #331 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: kabul edermisin ? 😀 Genişletmek için tıkla ... Tabiki kabul ederim canim e demek senden gelsin de gerisini bosver canim arkadasim benim....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: kabul edermisin ? 😀 Genişletmek için tıkla ... Tabiki kabul ederim canim e demek senden gelsin de gerisini bosver canim arkadasim benim....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Mart 2008 #332 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hayrünisa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hayrünisa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Mart 2008 #333 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese güzel bir hafta diliyorum....
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #336 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi geceler canim ablacigim....
nisan Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #338 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canim yazdim cvpi gelmemis sanirsamm,bn isvicreden canimm,sevgilerrrrrrrr
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canim yazdim cvpi gelmemis sanirsamm,bn isvicreden canimm,sevgilerrrrrrrr