K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 3 Mart 2008 #313 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim arkadasim tek diyecegim .... Birtanesin, Canimsin, cok iyi bir Arkadassin....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim arkadasim tek diyecegim .... Birtanesin, Canimsin, cok iyi bir Arkadassin....
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #314 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Iyi geceler diliyorum canim ablam...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2008 #315 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi geceler canımmm geldinmiii rüyaya söyledim canım gelemiyeceğini hadi öptüm senii
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi geceler canımmm geldinmiii rüyaya söyledim canım gelemiyeceğini hadi öptüm senii
M Misafir Forum Okuru 3 Mart 2008 #316 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi geceler tatlı ruyalar canım
zuzus:) Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #318 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 GÜnaydin Cnm. İyİ Bİr Hafta GeÇİrmen DİleĞİyle .. 🙂
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #319 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim ablammm nasilsin???
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 3 Mart 2008 #320 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 raila_55' Alıntı: merhaba,gurbetci arkadasim. almanyanin neresindesin sen? sen de benim gibi sonradan mi düstün buralara. sevgilerimle... Genişletmek için tıkla ... Canim benim ben almanyanin yani stuttgartin yakinindayim pforzheim diye bir sehir taniyormusun???? Sen nerdensin???
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 raila_55' Alıntı: merhaba,gurbetci arkadasim. almanyanin neresindesin sen? sen de benim gibi sonradan mi düstün buralara. sevgilerimle... Genişletmek için tıkla ... Canim benim ben almanyanin yani stuttgartin yakinindayim pforzheim diye bir sehir taniyormusun???? Sen nerdensin???