K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Şubat 2008 #281 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 çitos' Alıntı: canım körim benimmm iyi gecelerrrr Genişletmek için tıkla ... Canim ablam benim tsk ederim sana, iyiki varsin birtanesin...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 çitos' Alıntı: canım körim benimmm iyi gecelerrrr Genişletmek için tıkla ... Canim ablam benim tsk ederim sana, iyiki varsin birtanesin...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Şubat 2008 #282 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: canım arkadaşım bendeee senii çok seviyorumm🙂 Genişletmek için tıkla ... Canimsin benim birtanesin....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: canım arkadaşım bendeee senii çok seviyorumm🙂 Genişletmek için tıkla ... Canimsin benim birtanesin....
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #283 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 sana güzel bir gün diliyorum 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Şubat 2008 #284 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benim nasilsin yaaa seni cidden cok özledim anlatamam....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benim nasilsin yaaa seni cidden cok özledim anlatamam....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Şubat 2008 #285 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkesi kahveye cagiriyorum, hadiii buyrunnnn bakalimmm..... Tatli da yaptim sizin icin...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkesi kahveye cagiriyorum, hadiii buyrunnnn bakalimmm..... Tatli da yaptim sizin icin...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #286 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Cok tatli görünüyor ilk ben geldim galiba canim tesekür ederim ablam...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Cok tatli görünüyor ilk ben geldim galiba canim tesekür ederim ablam...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #287 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Iyi geceler canim....
zuzus:) Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #288 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hemen geldim kahve için teşekkürler. iadeyi ziyarete hemencecikk.
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hemen geldim kahve için teşekkürler. iadeyi ziyarete hemencecikk.
esena Aktif Üye Üye 27 Şubat 2008 #289 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ancak geldim köri bana çay kaldımı gece gece çok mu oluyom acaba
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ancak geldim köri bana çay kaldımı gece gece çok mu oluyom acaba
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Şubat 2008 #290 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi geceler bebeğimmm