nisan Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #263 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 slm canim,nasilsin ins iyisindir,,iyi uykular tatli ruyalarr kendine cok iyi bakk canimm,sevgilerrrrrrrrr
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 slm canim,nasilsin ins iyisindir,,iyi uykular tatli ruyalarr kendine cok iyi bakk canimm,sevgilerrrrrrrrr
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #265 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Merhabalar iyi günler diliyorum...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 22 Şubat 2008 #267 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Cok iyiyim meleklerim cok tsk ederim size... Hepinizin kösesine ugrayacagim meleklerim benim...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Cok iyiyim meleklerim cok tsk ederim size... Hepinizin kösesine ugrayacagim meleklerim benim...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #268 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Iyi aksamlar diliyorum canim...
*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Şubat 2008 #269 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi geceler canım dileklerin gerçekleşir inşallah
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #270 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Kösemde party var beklerim 🙂 🙂