nisan Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #251 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 slm canimm,kösene sadece yazi yazarim,daha resim konusunda ilerlemedimm,hersey gönlünce olsunn,sevgiler saygilar
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 slm canimm,kösene sadece yazi yazarim,daha resim konusunda ilerlemedimm,hersey gönlünce olsunn,sevgiler saygilar
ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #252 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN CANIM
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 18 Şubat 2008 #253 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 nisan' Alıntı: slm canimm,kösene sadece yazi yazarim,daha resim konusunda ilerlemedimm,hersey gönlünce olsunn,sevgiler saygilar Genişletmek için tıkla ... olsun canim benim senin benim köseme ugraman yeter birtanesi... eee nasilsin bakalim???
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 nisan' Alıntı: slm canimm,kösene sadece yazi yazarim,daha resim konusunda ilerlemedimm,hersey gönlünce olsunn,sevgiler saygilar Genişletmek için tıkla ... olsun canim benim senin benim köseme ugraman yeter birtanesi... eee nasilsin bakalim???
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 18 Şubat 2008 #254 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN CANIM Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim birtanesin...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN CANIM Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim birtanesin...
merve_69 Üye Üye 18 Şubat 2008 #255 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Eşinizler Uzun Ömürler Geçirirsiniz DaimaJ Hayatınızda Hep Bolluk Olur Umarım Hiç Yokluk Çekmezsiniz..🙂 Evinizde Eşinizle Çocuklarınızla Mutlu Olun… Hayatınızda Hep Zengin Olun…İnsanlara Muhtaç Olmayın..🙂 Seni ve Tüm M.M üyelerini Çok SewiyorumJ Hadi Benden Bu Kadar Kendine İyi Bak A.e.oJ
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Eşinizler Uzun Ömürler Geçirirsiniz DaimaJ Hayatınızda Hep Bolluk Olur Umarım Hiç Yokluk Çekmezsiniz..🙂 Evinizde Eşinizle Çocuklarınızla Mutlu Olun… Hayatınızda Hep Zengin Olun…İnsanlara Muhtaç Olmayın..🙂 Seni ve Tüm M.M üyelerini Çok SewiyorumJ Hadi Benden Bu Kadar Kendine İyi Bak A.e.oJ
*jellibon* Daimi Üye Üye 19 Şubat 2008 #256 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım iyi günler geçirmen dileğiyle kendine iyi bak
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Şubat 2008 #257 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köricim canım uzun zamandır uğrayamadım kusuruma bakma sana güzel bi çiçek getirdim umarım beğenirsin
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köricim canım uzun zamandır uğrayamadım kusuruma bakma sana güzel bi çiçek getirdim umarım beğenirsin
zeyna Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #258 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi aksamlar canım Son düzenleme: 19 Şubat 2008
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 19 Şubat 2008 #259 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese iyi dilekleri icin tsk ederim....