K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Şubat 2008 #241 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: canım arkadaşım seni çok özledim.. 🙂 Genişletmek için tıkla ... Canim benim bende seni cok özledim yaaa.... Birtanesin birtane
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: canım arkadaşım seni çok özledim.. 🙂 Genişletmek için tıkla ... Canim benim bende seni cok özledim yaaa.... Birtanesin birtane
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Şubat 2008 #243 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: iyigeceler canım Genişletmek için tıkla ... Iyi günler diyim ben nasilsin bakalim canim???
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: iyigeceler canım Genişletmek için tıkla ... Iyi günler diyim ben nasilsin bakalim canim???
zeyna Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #244 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyiyim canım sen nasılsın iyi tatiller bu soguk günlerde biraz içini ısıtır umarım bu güller
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyiyim canım sen nasılsın iyi tatiller bu soguk günlerde biraz içini ısıtır umarım bu güller
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Şubat 2008 #245 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 benden sana küçük bir hediye
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Şubat 2008 #246 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 17 Şubat 2008 #248 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: iyiyim canım sen nasılsın iyi tatiller bu soguk günlerde biraz içini ısıtır umarım bu güller Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim, bizim buralrda havalar cok güzel gercekten...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: iyiyim canım sen nasılsın iyi tatiller bu soguk günlerde biraz içini ısıtır umarım bu güller Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim, bizim buralrda havalar cok güzel gercekten...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 17 Şubat 2008 #249 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: benden sana küçük bir hediye Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: benden sana küçük bir hediye Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 17 Şubat 2008 #250 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese iyi aksamlar diliyorum...