*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #221 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım nasılsın ya iyisindir inşallah
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 11 Şubat 2008 #222 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 minik melek' Alıntı: canım nasılsın ya iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... Iyiyim canim sen nasilsin??????
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 minik melek' Alıntı: canım nasılsın ya iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... Iyiyim canim sen nasilsin??????
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 12 Şubat 2008 #224 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim birtanem benim...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 12 Şubat 2008 #225 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese güzel bir gün diliyorum...
ms_enemy Yeni Üye Üye 13 Şubat 2008 #226 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım arkadaşım köşemi hiç yanlız bırakmamıssın... çok mutlu oldum bendee senii çok özledim. artık buradayım.. bol bol görüşücez yine eskisi gibi 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım arkadaşım köşemi hiç yanlız bırakmamıssın... çok mutlu oldum bendee senii çok özledim. artık buradayım.. bol bol görüşücez yine eskisi gibi 🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #228 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım arkadaşım bi karşılaşıpta konuşamadık uzun zamandır özledimmm valllaa seniii 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım arkadaşım bi karşılaşıpta konuşamadık uzun zamandır özledimmm valllaa seniii 🙂
esena Aktif Üye Üye 14 Şubat 2008 #229 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 SEVGİLİER GÜNÜN KUTLU VE MUTLU OLSUN HEP SEVENLERİNLE OL
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #230 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun