Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #171 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Günaydın ve iyi pazarlar 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Şubat 2008 #172 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 günaydın canım iyi pazarlar..
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 3 Şubat 2008 #173 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim bilge ablam ve gülücük sizinde gününüz güzel gecsin.... öptüm ikinizide...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim bilge ablam ve gülücük sizinde gününüz güzel gecsin.... öptüm ikinizide...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 3 Şubat 2008 #174 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: iyigeceler tatlımmm Genişletmek için tıkla ... tsk ederim canim benim cok öpüyorum seni...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: iyigeceler tatlımmm Genişletmek için tıkla ... tsk ederim canim benim cok öpüyorum seni...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Şubat 2008 #175 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 günaydın canım güzel bir hafta geçirmen dilegiyle..bol kahkahalı günler..
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 günaydın canım güzel bir hafta geçirmen dilegiyle..bol kahkahalı günler..
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 4 Şubat 2008 #176 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim gülücük seninde haftan güzel gecsin...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Şubat 2008 #177 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese iyi geceler diliyorum...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Şubat 2008 #178 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım bebeğim sanada iyi geceler tatlım öpüyorum seni
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Şubat 2008 #179 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 günaydın canım..güzel bir gün diliyorum..:d060:
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #180 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köricigim senin icin birsey sen anlarsin... eeee ne oldugunu sen bileceksin 🙂 canim....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köricigim senin icin birsey sen anlarsin... eeee ne oldugunu sen bileceksin 🙂 canim....