Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #151 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Köricim sen uyuyamuyorum diyorsunda ama ozaman neyapiyorsun gece gece, iyiyim canim öptüm....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Köricim sen uyuyamuyorum diyorsunda ama ozaman neyapiyorsun gece gece, iyiyim canim öptüm....
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #152 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Köri canım ben geldim yanına, ne zamandır gelemiyordum ama sen benim yokluğumu hissettirmiyorsun hiç. Ablan kocaman öpüyor seni, teşekkür ederim birtanem.
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Köri canım ben geldim yanına, ne zamandır gelemiyordum ama sen benim yokluğumu hissettirmiyorsun hiç. Ablan kocaman öpüyor seni, teşekkür ederim birtanem.
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Ocak 2008 #153 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Ne demek ablacigim ben herzaman senin kösene ugrayacagim, hic yalniz birakmiyacagim🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Ne demek ablacigim ben herzaman senin kösene ugrayacagim, hic yalniz birakmiyacagim🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 31 Ocak 2008 #154 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi günler canım bol sohpetler
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 31 Ocak 2008 #155 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Cok tsk ederim canim, bu güzel resmin icin...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Şubat 2008 #157 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #158 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım seninde günün çok ama çok güzel geçsin..
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Şubat 2008 #159 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Sagol canim...