K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Ocak 2008 #131 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese iyi geceler diliyorum.. Son düzenleme: 27 Ocak 2008
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #132 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 İyi Pazarlar, mutlu bir gün diliyorum 🙂
zeyna Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #133 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 slmmm bende geldimmm nasılsınız bakalım hım bu arada iyi pazarlarr
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 slmmm bende geldimmm nasılsınız bakalım hım bu arada iyi pazarlarr
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Ocak 2008 #134 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 bebeğim nasılsın göremiyorum seni iyi pazarlarrr
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Ocak 2008 #135 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim herkese, sizede iyi pazarlar diliyorum, yeni uyandim daha 🙂 nasilsiniz meleklerim?????
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim herkese, sizede iyi pazarlar diliyorum, yeni uyandim daha 🙂 nasilsiniz meleklerim?????
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Ocak 2008 #136 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese hayirli geceler diliyorum meleklerim kendinize iyi bakin...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese hayirli geceler diliyorum meleklerim kendinize iyi bakin...
*jellibon* Daimi Üye Üye 28 Ocak 2008 #137 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım köşen hayırlı olsun bol muhabbetler
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Ocak 2008 #138 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim birtanesi nasilsin bakalim???
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Ocak 2008 #139 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 nasılsın bugün canım. bol sohpetler dilerim
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Ocak 2008 #140 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 sagol, iyiyim canim ne olsun iste... sen naptin bakalim???