Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #141 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Nerelerdeydin köri özletin kendini 🙂 🙂 Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil özledigimi bil her an hicbirsey SENI SEVMEK GIBI DEGIL.... umarim beyenirsin canimmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Nerelerdeydin köri özletin kendini 🙂 🙂 Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil özledigimi bil her an hicbirsey SENI SEVMEK GIBI DEGIL.... umarim beyenirsin canimmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Ocak 2008 #142 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim benim cok tesekkür ederim sana, Birtanesin sen yaaa öptümmmm...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim benim cok tesekkür ederim sana, Birtanesin sen yaaa öptümmmm...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Ocak 2008 #143 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 bende geldimm..elim boş gelmedim tabi..kalabalığız anca yeter..tasuda var zati ona yetmez bu🙂))
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 bende geldimm..elim boş gelmedim tabi..kalabalığız anca yeter..tasuda var zati ona yetmez bu🙂))
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Ocak 2008 #144 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Oy oy oy canim cok tsk ederim sana, hadi birlikte dagitalim pastayi foruma bana yardim edermisin???? Coookkkk öptümmmm canimmm
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Oy oy oy canim cok tsk ederim sana, hadi birlikte dagitalim pastayi foruma bana yardim edermisin???? Coookkkk öptümmmm canimmm
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #145 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köricim sonunda geldin güzel günler öptümmmmm...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Ocak 2008 #146 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 geldimm hani kimse yokmuu..pasta var hadi gelin.çayda var..ohhh
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Ocak 2008 #147 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hadi hadi buyrun gülücük ve ben pasta dagitiyoruz buyrun gelin hadiiiiiiii.....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hadi hadi buyrun gülücük ve ben pasta dagitiyoruz buyrun gelin hadiiiiiiii.....
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #148 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Nasilsin köri gececilik bitimi ????
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Ocak 2008 #149 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi gecti canim cok sagol, ama artik geceleri uyuyamiyorum yaa 🙂 neyse sen nasilsin birtanem???
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi gecti canim cok sagol, ama artik geceleri uyuyamiyorum yaa 🙂 neyse sen nasilsin birtanem???