ms_enemy Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #121 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canımm özledimm senii 🙂 nerelerdesin. allah yardımcın olsun.. işlerinde kolaylıklar diliyorum birtanesi sana 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canımm özledimm senii 🙂 nerelerdesin. allah yardımcın olsun.. işlerinde kolaylıklar diliyorum birtanesi sana 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Ocak 2008 #124 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim Arkadasim benimmmmmmmmmm....... Yaaa gececilik baya zormus yaaaa bittim resmen alismadim birtürlü, bakalim bu gecede gidecem hayirlisiyla sonra bitecek... Birtanem köseme koydugun resimler beni cok mutlu etti🙂 seni tanidigim icin cok mutluyum cook, BIRTANESIN....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim Arkadasim benimmmmmmmmmm....... Yaaa gececilik baya zormus yaaaa bittim resmen alismadim birtürlü, bakalim bu gecede gidecem hayirlisiyla sonra bitecek... Birtanem köseme koydugun resimler beni cok mutlu etti🙂 seni tanidigim icin cok mutluyum cook, BIRTANESIN....
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #126 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım arkadaşım ben her zaman yanındayım 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Ocak 2008 #127 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hayırlı cumalar bebeğim
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Ocak 2008 #128 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim arkadasim ve citosum🙂
serçem Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #129 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım köşen hayırlı olsun,nasılsın....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Ocak 2008 #130 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Iyiyim güzelim sen nasilsin??? KÖseme ugradigin icin tsk ederim sana... bak cicekleri sana hediye ediyorum... Son düzenleme: 26 Ocak 2008
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Iyiyim güzelim sen nasilsin??? KÖseme ugradigin icin tsk ederim sana... bak cicekleri sana hediye ediyorum...