Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #111 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Bu soğuk kış gününde en sıcacık muhabbetler seninle olsun canım 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Bu soğuk kış gününde en sıcacık muhabbetler seninle olsun canım 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Ocak 2008 #112 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim ablacigim benimmm.....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Ocak 2008 #113 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE OLURDA BİRGÜN AKLINA GELİRSEM; BİR KÖŞEYE ÇEKİL VE BENİ,YALNIZ BENİ DÜŞÜN.. BENİ DÜŞÜNDÜĞÜN HER YERDE, BEN SENİN YANINDA OLACAĞIM. OLURDA BİRGÜN MAZİYE DALARSAN; BENİ HATIRLA,ÇÜNKÜ; BEN,SENİ UNUTMAMIŞ OLACAĞIM
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE OLURDA BİRGÜN AKLINA GELİRSEM; BİR KÖŞEYE ÇEKİL VE BENİ,YALNIZ BENİ DÜŞÜN.. BENİ DÜŞÜNDÜĞÜN HER YERDE, BEN SENİN YANINDA OLACAĞIM. OLURDA BİRGÜN MAZİYE DALARSAN; BENİ HATIRLA,ÇÜNKÜ; BEN,SENİ UNUTMAMIŞ OLACAĞIM
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 21 Ocak 2008 #114 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim ablammm benim, birtanesin...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 21 Ocak 2008 #117 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canimsin Birtanesiiiiiii......
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #118 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köri kösendeki resimler cok güzel buda benden...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Ocak 2008 #119 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyiyim bebeğim merak etme sen nasılsın iyimisin