MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Nisan 2009 #81 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 çilek - dudak - sexy - kedi dün sokakta çok seksi bir kedi gördümdudaklarına çilek kokulu ruj sürmüşlerdi..çok komikti kuaför,,,yüzük,,,sigara,,,para😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 çilek - dudak - sexy - kedi dün sokakta çok seksi bir kedi gördümdudaklarına çilek kokulu ruj sürmüşlerdi..çok komikti kuaför,,,yüzük,,,sigara,,,para😀
PaSikA Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #82 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kuaför,,,yüzük,,,sigara,,,para bütün paramı kuaföre yatırınca marketten sigara almak için yüzüğümü sattım 🙁 bulaşık, msn, çerçeve, tokmak
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kuaför,,,yüzük,,,sigara,,,para bütün paramı kuaföre yatırınca marketten sigara almak için yüzüğümü sattım 🙁 bulaşık, msn, çerçeve, tokmak
MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Nisan 2009 #83 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bulaşık, msn, çerçeve, tokmak msnedeki arkadaşlarla konuşmaktan bulaşık yıkamaya fırsat bulamadım.gözlüğümün çerçevesini tokmak kafalı kardeşim kırmışş:zuha::zuha: şarkı,,kitap,,,fıkra,,,tost makinesi
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bulaşık, msn, çerçeve, tokmak msnedeki arkadaşlarla konuşmaktan bulaşık yıkamaya fırsat bulamadım.gözlüğümün çerçevesini tokmak kafalı kardeşim kırmışş:zuha::zuha: şarkı,,kitap,,,fıkra,,,tost makinesi
RoCCo Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #84 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 *MeÇHuL*' Alıntı: çilek - dudak - sexy - kedi dün sokakta çok seksi bir kedi gördümdudaklarına çilek kokulu ruj sürmüşlerdi..çok komikti kuaför,,,yüzük,,,sigara,,,para😀 Genişletmek için tıkla ... kızım senin psikopatlık derecen nedir:zuha::zuha:
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 *MeÇHuL*' Alıntı: çilek - dudak - sexy - kedi dün sokakta çok seksi bir kedi gördümdudaklarına çilek kokulu ruj sürmüşlerdi..çok komikti kuaför,,,yüzük,,,sigara,,,para😀 Genişletmek için tıkla ... kızım senin psikopatlık derecen nedir:zuha::zuha:
MEÇHUL Daimi Üye Üye 11 Nisan 2009 #85 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 manyakkk senden üstün olduğu kesin:seker:kıskanma kelime söle oyun oyun devam etsin:seker:seni çok seviyorum ben şekitap şekerim:seker: kelimeler şekitap,,,,şekerimm,,,manyakk,,,arızalı
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 manyakkk senden üstün olduğu kesin:seker:kıskanma kelime söle oyun oyun devam etsin:seker:seni çok seviyorum ben şekitap şekerim:seker: kelimeler şekitap,,,,şekerimm,,,manyakk,,,arızalı
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 11 Nisan 2009 #86 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Ben manyak aussie, arızalı şekitap şekerimi çok sefiorum ..... :seker: Deli - ÇiÇek - Kelebek - Bahçe
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Ben manyak aussie, arızalı şekitap şekerimi çok sefiorum ..... :seker: Deli - ÇiÇek - Kelebek - Bahçe
pofuduq_she Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #87 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 DELİ arkaDaşıım sabah sabah bahçeDeqi çiÇekLERin üsTündEqi keLEbekLERİ kkovaLADı 😀 😀 🙂 ev-bilgisayar-telefon-su 🙂 🙂
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 DELİ arkaDaşıım sabah sabah bahçeDeqi çiÇekLERin üsTündEqi keLEbekLERİ kkovaLADı 😀 😀 🙂 ev-bilgisayar-telefon-su 🙂 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 12 Nisan 2009 #88 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 ev-bilgisayar-telefon-su bilgisayardan ev telefonu ve su faturasına baktım baya kabarmış turuncu....diyar...harf...kum saati😱hyandan
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 ev-bilgisayar-telefon-su bilgisayardan ev telefonu ve su faturasına baktım baya kabarmış turuncu....diyar...harf...kum saati😱hyandan
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Nisan 2009 #89 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 diyarın aldığı turuncu kum saatimin üstündeki harfler silinmiş mıknatıs, kalemlik, fanus, battaniye
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 diyarın aldığı turuncu kum saatimin üstündeki harfler silinmiş mıknatıs, kalemlik, fanus, battaniye
MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Nisan 2009 #90 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 mıknatıs, kalemlik, fanus, battaniye ödevim olan fanus konusunu bitirdikten sonra kalemliğime kalemlerimi topladım ve ihtiyacım olan kırtasiye gereçleirni bir not kağıdına yazıp buz dolabına mıknastısla yapıştırdım ve sonra yatağıma gidip battaniyemi üzerime serip uyudum. cadı,,,göbek,,,tatlı,,,diyet
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 mıknatıs, kalemlik, fanus, battaniye ödevim olan fanus konusunu bitirdikten sonra kalemliğime kalemlerimi topladım ve ihtiyacım olan kırtasiye gereçleirni bir not kağıdına yazıp buz dolabına mıknastısla yapıştırdım ve sonra yatağıma gidip battaniyemi üzerime serip uyudum. cadı,,,göbek,,,tatlı,,,diyet